fbpx

Najsavremeniji svetski trendovi i metode anti-aginga i kozmetologije

+381 11 357 1802 ; M +381 63 355 405 office@lepo-lepse.rs

CO2 FRAKCIONI LASER

CO2 frakcioni laser

CO2 FRAKCIONI LASER

CE sertifikat o usklađenosti br. BCTC-150707794

CO2 Frakcioni laser se upotrebljava za zatezanje i podmlađivanje kože kao i za tretiranje svih vrsta ožiljaka (uključujući i one od akni), strija, bora, pora i drugih nepravilnosti na koži. Ovaj laser osigurava minimalno oštećenje tkiva, a za samo 6 tretmana poboljšaćete tonus kože i do 80%, i osloboditi se neželjenih promena.

Njime je moguće postići:

Dubinsku regeneraciju i zatezanje kože putem snažne stimulacije stvaranja kolagena
– Uklanjanje od svih vrsta ožiljaka posle povrede i intervencija
– Otklanjanje ožiljaka od akni i proširenih površinskih pora

– Uklanjanje bora
– Tretiranje strija

U pitanju je ablativna vrsta aparata sa kojim se dobijaju fantastični rezultati i efekti revitalizacije kože, i to dva puta brže nego primenom drugih lasera i bez posledica koje sa sobom nose drugi laseri.

CO2 frakcioni laser osigurava minimalno oštećenje tkiva tokom tretmana za razliku od drugih ablativnih lasera čija primena je imala za posledicu dug period oporavka kože posle tretmana i visoke rizike od oštećenja tretiranih područja. CO2 frakcioni laser visoke tehnologije frakcionisano ostavlja područja netretirane kože između mikroskopskih termalnih oštećenja. Ovaj laser je efikasniji, pouzdaniji i mnogo sigurniji za klijente.

Ako imate strije, ožiljke od akni ili bilo kakve druge ožiljčane promene na koži, onda je frakcioni CO2 laser vaš izbor za njihovo saniranje.

Za 6 tretmana od kojih se svaki radi u razmaku od mesec dana, značajno ćete poboljšati tonus vaše kože i osloboditi se neželjenih promena na koži.

Saznaj više…. https://www.advdermatology.com/c02re–co2-fractional-laser–pages-235.php

 

Možda će vas zanimati i sledeće:

Picosure nd YAG laser

Diodni 808nm laser


Nazad:
Laseri i druga oprema

Početna

CO2 frakcioni laser - Lepo-Lepše
facebook Lepo-Lepše
Instagram Lepo-Lepše