fbpx

+381 11 357 1802 ; M +381 63 355 405 office@lepo-lepse.rs

DERMAPEN

Mezoterapija lica, vrata, dekoltea

DERMAPEN

Mezoterapija lica, vrata, dekoltea

Dermapen – Mezoterapija

Dermapen je revolucionaran uređaj sa mikroiglicama koji ima za cilj da revitalizuje, učvrsti, podmladi i zategne kožu. Ova metoda se bazira na stimulaciji proizvodnje kolagena i elastina.

Sitnim mikroerozijama podstiče se urođena sposobnost kože da se regeneriše. U sklopu dermapen tretmana koriste se kokteli i serumi koji zahvaljujući ovoj metodi prodiru unutar kože i svojim dejstvom revitalizuju i hidriraju kako kožu tako i potkožno tkivo. Kokteli koji se koriste mogu, pored standardnih, u sebi imati i sastojke koji posebno deluju na saniranje bora, ožiljaka i hiperpigmentacija, a mogu imati i lifting efekat.

Dermapen - Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd

Kome je namenjen tretman Mezoterapija dermapenom?

Dermapen je pravo rešenje za Vas ukoliko se pitate kako da efikasno, trajno i gotovo bezbolno uklonite neestetske pojave poput ožiljaka, proširenih pora i tragova starenja na svom licu, vratu ili dekolteu (fine linije i bore, hiperpigmentacije, i sl.).

Dermapen tretmanom, poznatim i kao kolagen indukciona terapija, izazivamo mehanička mikro oštećenja kože i tako stimulišemo regeneraciju i zatezanje kože lica, vrata i dekoltea. Istovremeno se formiraju pore koje omogućavaju prodor mezoterapeutskih preparata (vitamina, minerala, antioksidanasa, aminokiselina, hijaluronske kiseline, faktora rasta…), u odgovarajuće slojeve kože.

Da li su potrebne posebne pripreme pred tretman Mezoterapija dermapenom?

Poželjno je na tretman doći bez šminke, čistog lica. Ukoliko dođete našminkani, pre samog tretmana, šminka se skida i lice se čisti tonikom.

Da li je tretman Mezoterapija dermapenom bolan?

Dermapen koristi fine i tanke iglice, tako da se tokom tretmana oseća blago peckanje. Kod klijenata koji su osetljiviji na bol, može se koristiti anestetik u obliku kreme.

Kada su vidljivi prvi rezultati tretmana Mezoterapija dermapenom?

Prvi efekti tretmana Dermapen aparatom se vide već nakon nekoliko dana, a kako vreme prolazi, efekti su sve bolji. Koža postaje jedrija, zategnutija, sa manje bora, boljim tonusom, sa manje vidljivim ožiljcima i flekama.

Koliko je tretmana Mezoterapija dermapenom potrebno uraditi?

U zavisnosti od tipa kože, intenziteta promena, vrste problema koji se rešava i regije koja se tretira, da bi se postigli maksimalni rezultati, potrebno je uraditi 3 do 5 tretmana u seriji, sa razmakom od 2 do 4 nedelje.
Kada se nakon serije tretmana postignu željeni efekti, preporučuje se tretman održavanja na svakih 3-6 meseci.

Da li je potrebna neka post-tretmanska terapija nakon tretmana Mezoterapija dermapenom?

Uveče ne treba skidati preparate koji su naneti nakon tretmana. Ne koristiti agresivne gelove za umivanje, kreme, serume.

Sutradan nastavite sa svojom svakodnevnom negom.

Šminka se može naneti 24-48h nakon tretmana. Izbegavati direktno izlaganje suncu, solarijum i vežbanje nekoliko dana nakon tretmana.

Kolika je dužina oporavka nakon tretmana Mezoterapija dermapenom?

Kod većine pacijenata se nakon tretmana javlja lak do umeren otok, zatezanje kože, crvenilo, osetljivost na dodir. Ovo je normalna reakcije kože, u roku od 1 do 2 sata stanje se ublažava, a nakon 24-48 časova se u potpunosti normalizuje.

Da li se tretman Mezoterapija dermapenom može kombinovati sa nekim drugim tretmanom da bi se postigao bolji efekat?

U zavisnosti od toga šta se želi postići, mezoterapija dermapenom daje odlične rezultate u kombinaciji sa PRP ili Cellular matrix-om.

Cena tretmana Mezoterapija dermapenom

U standardnoj ponudi, tretman Mezoterapija dermapenom košta od 5.000 RSD po regiji.

Pozovite odmah i informišite se o trenutnoj akcijskoj ponudi.

telefon Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd
facebook Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd
Instagram Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd