fbpx

+381 11 357 1802 ; M +381 63 355 405 office@lepo-lepse.rs

Dr RENAUD biološki tretmani lica

Dr RENAUD biološki tretmani lica

Dr Renaud biološki tretmani lica

Dr Renaud je poznati francuski brend koji je decenijama prisutan u svetskom kozmetičkom vrhu.

Bogatstvo sastojaka na bazi ekstrakta iz organskog voća i cveća uklopljeno je u jednostavne linije koje sadrže izuzetno efikasne preparate. Posebna, originalna karakteristika Dr Renaud preparata jeste njihov inovativni patent: neuro-fito-oksigenirajući kompleks koji pomaže oksigenizaciju ćelija i ciljajući na nervni sistem kože, neutrališe efekte stresa.

Dr Renaud biološki tretmani lica su prijatni, mirišljavi, opuštajući, prilagođeni potrebama i vremenu modernih klijenata. Koža je umirena i lakše upija aktivne materije koje joj se obezbeđuju tokom tretmana i negom kod kuće. Zato će Vam Vaša koža biti više nego zahvalna, a Vi ćete iz salona otići s osmehom na licu.

Dr. Renaud Carrot Radiance Professional Treatment

(Tretman za detoksikaciju i oksigenaciju na bazi šargarepe)

Carrot-tretmanom za blistavu kožu ojačavaju se odbrambene sposobnosti kože i uspostavlja energetski balans. Nakon tretmana ten je blistav, svetao i ujednačen.

Dr Renaud biološki tretmani lica Lepo-Lepse Banovo brdo Beograd

Dr. Renaud Raspberry Hydrating Treatment (Malina hidratantni tretman)

Raspberry Hydrating tretmanom nadoknađuju se lipidi potrebni dehidriranoj koži, vraća joj se potreban komfor i ublažavaju bore nastale usled dehidratacije. Nakon tretmana koža je hidrirana i osvežena.

Dr. Renaud Iris Lifting Radiance Professional Treatment

Anti age tretman s proizvodima s ekstraktom irisa. Iris jača dermis tako što sprečava razgradnju proteina (kolagen, elastin) i štiti vezu između dermisa i epidermisa.

Tretmanom se obezbeđuje regeneracija kože, pojačava čvrstina kože, sprečava pojava bora i poboljšava tonus i elastičnost kože.

Dr. Renaud Rose Plumping Anti-Aging Treatment

Profesionalni tretman za zahtevnu i zrelu kožu koji deluje na sve znakove starenja. Nakon tretmana koža je intenzivno hidrirana, poboljšava se elastičnost i tonus kože. Ten je svetao i sjajan.

Cena Dr Renaud bioloških tretmana lica

U standardnoj ponudi, Dr Renaud biološki tretman lica košta od 2.000 RSD.

 

Pozovite odmah i informišite se o trenutnoj akcijskoj ponudi.

telefon Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd
facebook Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd
Instagram Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd