fbpx

+381 11 357 1802 ; M +381 63 355 405 office@lepo-lepse.rs

HEMIJSKI PILING

HEMIJSKI PILING

Hemijski piling

Hemijski piling je odlično rešenje za tretiranje ožiljaka od akni, površinskih i srednje dubokih bora, proširenih pora, hiperpigmentacije. Odličan je izbor za regeneraciju kože.

U salonu Lepo-Lepše radimo tri vrste hemijskih pilinga: površinski, Easy Droxy hemijski piling, nakon kojeg ćete odmah primetiti vidljivo zatezanje kože i osvežen izgled, površinski-srednje duboki Easy TCA pain control piling i inovativni PRX-T33® hemijski piling italijanske kuće WiQo Med posle kojeg možete odmah u grad! Easy TCA pain control hemijski piling potpuno obnavlja i regeneriše kožu, ona odmah izgleda zdravije i svežije, a konačni rezultati su vidljivi u narednim mesecima pošto piling podstiče produkciju kolagena a samim tim doprinosi efektu potpuno regenirisane kože.

PRX-T33® hemijski piling je bezbolan tretman, nema ljuštenja kože, nije fotosenzitivan – možete ga raditi u bilo kom periodu godine, odlična je alternativa ubodnim tehnikama i kompatibilan je sa drugim kozmetičkim i estetskim procedurama.

Hemijski piling Easy Droxy - Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd

Hemijski piling – cena

U standardnoj ponudi, tretman hemijskog pilinga košta 4.000 – 6.000 RSD

Kome je namenjen Easy Droxy piling?

Easy droxy hemijski piling pripada kategoriji površinskih pilinga. Idealan je za one koji žele da urade piling ali ne žele ljuštenje kože. Odmah nakon tretmana je vidljivo zatezanje kože i osveženi izgled. Savršen je tretman pred važne dogadjaje. Ovaj piling je takođe pogodan za sve one koji koji imaju problem sa zatvorenim komedonima, mitiserima, aknama.

Da li su potrebne posebne pripreme pred Easy Droxy piling?

Easy Droxy hemijski piling se ne preporučuje klijentima koji su na oralnoj terapiji retinoidima. Ukoliko se koriste Roaccutane kapsule, treba napraviti pauzu od 6 meseci pre nego što se podvrgnete tretmanu. Pri primeni krema sa retinoidima, napraviti pauzu od 5-6 dana pre primene hemijskog pilinga. Depilaciju, epilaciju i piling lica ne treba raditi minimum 2-3 dana pre tretmana kiselinama.

Da li je Easy Droxy piling bolan?

Tokom tretmana se može osetiti blago peckanje. Koža može biti blago crvena, a crvenilo se najčešće povlači u prvih 12 sati posle tretmana.

Hemijski piling Easy Droxy - Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd

Kada su vidljivi prvi rezultati?

Prvi rezultati Easy Droxy hemijskog pilinga su vidljivi odmah, koža nakon tretmana je odmah hidrirana i osvežena, sa poboljšanom strukturom.

Koliko je Easy Droxy piling tretmana potrebno uraditi?

Broj tretmana zavisi od indikacije za koju se piling primenjuje.

Nekada je dovoljan jedan tretman, ali je najčešće potrebno uraditi 4 do 5 tretmana u razmaku od 7 do 14dana.

Da li je potrebna neka post-tretmanska terapija nakon tretmana?

48h od tretmana treba izbegavati jaču fizičku aktivnost, bazene, saune, vreo tuš, bilo kakvo izlaganje lica jakoj toploti, šminkanje. Izlaganje kože UV zracima je zabranjeno nekoliko dana nakon tretmana, dok su kreme sa zaštitnim faktorom obavezan deo kućne nege minimum 30 dana. U periodu od 3 do 10 dana, koža se može blago, baršunasto, isperutati. Važno je pridržavati se post piling protokola (predlog produžene kućne nege koji dobijate u salonu prilikom tretmana). Koža se mora jako hidrirati, ne sme se dirati niti nasilno ljuštiti. Uz pridržavanje svega navedenog, smanjuje se mogućnost komplikacija i omogućava dugoročniji rezultat.

Kolika je dužina oporavka nakon Easy Droxy piling tretmana?

Ovo je tretman koji ne traje dugo, nema perioda oporavka, nema deskvamacije (ljuštenja kože) i posle njega se nesmetano možete vratiti svojim obavezama.

Da li se tretman može kombinovati sa nekim drugim tretmanom da bi se postigao bolji efekat?

Zavisno od rezultata koji želite da postignete, a sa druge strane onoga što je vašoj koži potrebno, napravićemo plan tretmana koji možemo da kombinujemo sa pilinzima.

Cena Easy Droxy hemijskog pilinga

U standardnoj ponudi, Easy Droxy hemijski piling košta 4.000 RSD.

Kome je namenjen Easy TCA Pain Control piling?

Easy TCA pain control je plitki-srednje duboki inovativni SkinTech hemijski piling zasnovan na trihlorsirćetnoj kiselini i fenolu. Zahvaljujući novoj, poboljšanoj formuli, omogućava još bolje terapeutske efekte i umanjuje osećaj boli koji je povezan sa terapijom TCA. Easy TCA pain control piling omogućava istovremeno lečenje različitih problema sa kožom kao što su fotostarenje i njegove posledice, hiperpigmentacije, površinske i srednje duboke bore, proširene pore, akne i ožiljci od akni.

Hemijski piling Easy TCA - Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd

Da li su potrebne posebne pripreme pred Easy TCA Pain Control piling?

Easy TCA Pain Control hemijski piling se ne preporučuje klijentima koji su na oralnoj terapiji retinoidima. Ukoliko se koriste Roaccutane kapsule, treba napraviti pauzu od 6 meseci pre nego što se podvrgnete tretmanu. Pri primeni krema i losiona sa retinoidima, glikolnom kiselinom i benzoil peroksidom, napraviti pauzu od 7-10 dana pre primene hemijskog pilinga. Depilaciju, epilaciju i piling lica ne treba raditi minimum 2-3 dana pre tretmana kiselinama. Muškarci ne treba da se briju na dan primene pilinga.

Pošto postoji mogućnost da ste možda osetljivi na TCA, 48 sati pre tretmana radi se test na osetljivost. Na delu podlaktice ili lica se isproba TCA rastvor i sačekaju se reakcije. Ako ih nema, posle 2 dana pristupa se samom tretmanu.

Radi se u zimskom periodu, uz obaveznu maksimalnu zaštitu kože od sunca.

Da li je Easy TCA Pain Control piling bolan?

Easy TCA Pain Control je piling sa unapređenom formulom sa minimalnom neprijatnošću tokom aplikacije i maksimalnim rezultatima.

Kada su vidljivi prvi rezultati?

Easy TCA pain control piling potpuno obnavlja i regeneriše kožu i daje odlične rezultate. Zavisno od oštećenja kože, odmah će se popraviti izgled kože, a proces će se nastaviti i u narednim mesecima jer će piling podstaći proizvodnju kolagena što će nadalje dovesti da zdrave, glatke i ujednačene kože.

Koliko je Easy TCA Pain Control piling tretmana potrebno uraditi?

Broj tretmana zavisi od indikacije za koju se piling primenjuje. Nekada je dovoljan jedan tretman, ali je najčešće potrebno uraditi 4 do 5 tretmana u razmaku od 7 do 14 dana.

Hemijski piling Easy TCA - Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd

Da li je potrebna neka post-tretmanska terapija nakon tretmana?

Dve nedelje nakon urađenog pilinga treba izbegavati jaču fizičku aktivnost, bazene, saune, bilo kakvo izlaganje lica jakoj toploti. Izlaganje kože UV zracima je zabranjeno mesec do dva nakon tretmana, dok su kreme sa zaštitnim faktorom obavezan deo kućne nege minimum 30 dana. Važno je pridržavati se post piling protokola (predlog produžene kućne nege koji dobijate u salonu prilikom tretmana). Koža se mora jako hidrirati, ne sme se dirati niti nasilno ljuštiti. Uz pridržavanje svega navedenog, smanjuje se mogućnost komplikacija i omogućava dugoročniji rezultat.

Kolika je dužina oporavka nakon Easy TCA Pain Control piling tretmana?

Prva 2-3 dana osetićete napetost kože lica, 3-4 dana nakon aplikacije Easy TCA pain control pilinga površinski sloj kože će blago potamneti te će se perutanjem i ljuštenjem oguliti (nikako se ne smiju guliti komadići kože nego ih treba pustiti da otpadnu sami). Nakon što se vaša stara koža ogulila, vaša nova koža će biti svetla i nežna. Celi postupak pilinga se ponavlja svakih 7-14 dana (kad prestane ljuštenje) tokom perioda od 4 do 8 nedelja, kako bi se postigao željeni efekt.

Da li se tretman može kombinovati sa nekim drugim tretmanom da bi se postigao bolji efekat?

Zavisno od rezultata koji želite da postignete, a sa druge strane onoga sto je vasoj koži potrebno, napravićemo plan tretmana koji možemo da kombinujemo sa pilinzima.

Hemijski piling PRX-T33®

Hemijski piling PRX-T33® je inovativna formula za savršen ten italijanske kuće WiQo Med.

Jedinstvena formulacija 33% TCA (trihlorsirćetne kiseline) i hidrogen peroksida omogućava hemijsku stimulaciju dubljih slojeva kože i fibroblasta, ali bez narušavanja barijere kože.

Za ovaj tretman se često kaže i da je piling bez pilinga, što i jeste jedna od njegovih prednosti, jer ne dolazi do eksfolijacije površnih slojeva kože kao što je to slučaj kod drugih hemijskih pilinga, a koža odmah nakon tretmana postaje sjajna, prozračna, zategnuta.

PRX-T33® hemijski piling je bezbolan tretman, nema ljuštenja kože, nije fotosenzitivan – možete ga raditi u bilo kom periodu godine, odlična je alternativa ubodnim tehnikama i kompatibilan je sa drugim kozmetičkim i estetskim procedurama.

Hemijski piling TX33 - Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd

Kome je namenjen PRX-T33® hemijski piling?

Hemijski piling PRX-T33® je odličan izbor za vas ako imate akne, proširene pore i mitisere, ako je vaša koža lica, vrata i dekoltea izgubila tonus, jedrinu i deluje beživotno i izborano, te ako imate ožiljke na licu, fleke i slično.

Da li su potrebne posebne pripreme pred PRX-T33® hemijski piling?

Ne postoje posebne pripreme pred tretman osim čišćenja lica od šminke, što radimo kod nas u salonu pre samog tretmana.

Da li je PRX-T33® hemijski piling bolan?

U toku tretmana može se javiti osećaj peckanja i subjektivan osećaj zagrevanja koji ubrzo nestaje. Takođe, moguća je pojava kratkotrajnog crvenila koje se povlači maximalno do 60 min nakon tretmana. Po završenom tretmanu, komforno se možete vratiti uobičajenim dnevnim aktivnostima.

Kada su vidljivi prvi rezultati?

Koža je već nakon tretmana neodoljivo blistava, sveža i glatka. S obzirom da se vrši stimulacija dubinskih slojeva kože, efekti će se preneti i na period posle tretmana kroz smanjenje akni, bora, poboljšanu strukturu kože i ujednačen i osvežen ten.

Koliko je PRX-T33® piling tretmana potrebno uraditi?

Za rešenje većine indikovanih problema, preporučuje se 3-5 tretmana u razmaku od 7-10 dana. Preporuka je da se se ciklus PRX-T33® procedura ponavlja na svakih 6 mjeseci.

Da li je potrebna neka post-tretmanska terapija nakon tretmana?

Za puno održavanje efekta nakon tretmana, preporučuje se kućna nega WiQo kozmetičkim preparatima – WiQo hranjiva i hidrirajuća krema u varijanti za suvu ili normalnu i kombinovanu kožu i WiQo serum zasnovan na glikolnoj kiselini.

Kolika je dužina oporavka nakon PRX-T33® piling tretmana?

Ne postoji vreme oporavka, nakon tretmana se odmah možete vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Da li se tretman može kombinovati sa nekim drugim tretmanom da bi se postigao bolji efekat?

Tretman se može raditi samostalno ili u kombinaciji sa drugim procedurama: mezoterapijom, mezonitima, COG nitima, hijaluronskim filerima, u zavisnosti koji rezultat se želi postići.

Cena PRX-T33® hemijskog pilinga

U standardnoj ponudi, PRX-T33® hemijski piling košta 6.000 RSD.  – 2 + 1 GRATIS!

 

Pozovite odmah i informišite se o trenutnoj akcijskoj ponudi.

telefon Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd
facebook Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd
Instagram Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd