fbpx

+381 11 357 1802 ; M +381 63 355 405 office@lepo-lepse.rs

JALUPRO BIOREVITALIZACIJA

JALUPRO

Jalupro biorevitalizacija je savršen način podmlađivanja kože. Ćelije potkožnog vezivnog tkiva nazivaju se fibroblasti. Fibroblasti deluju na formiranje kolagena i reparaciju oštećene kože, obezbeđujući koži elastičnost i boju. Fibroblasti se vremenom smanjuju, zbog starenja i drugih razloga (načina ishrane, dijeta, dugog izlaganja suncu, fizičke aktivnosti, pušenja). Koža stari, gubi tonus, elastičnost, boju a potom nastaju bore i brazde. Fibroblasti proizvode kolagen uz podršku hranljivih materija, aminokiselina (Glicine, L- prolin, L-lizin), koje su neophodne da nadoknade smanjenu aktivnost fibroblasta. Što je veća koncentracija aminokiselina u ciljanoj zoni, to je veći broj i vitalnost ćelija fibroblasta.

Italijanski preparat JALUPRO je napravio veliki uspeh na evropskom tržištu, a odnedavno je registrovan i kod nas. Reč je o preparatu za intradermalnu revitalizaciju koji osim hijalurona (osnovna supstanca) sadrži i grupu od 4 osnovne aminokiseline (Glicin 50 MG, L-Prolin 37,60 MG, L-Lizin 5,4 MG, L-Leucin) koje pospješuju biorevitalizaciju kože, odnosno podmlađuju kožni matriks i neutrališu posledice starenja. To znači da osim uloge filera bora, stimulišu kožu da postane mekša, elastičnija i zategnutija.

Jalupro biorevitalizacija - Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd

Kome je namenjen Jalupro tretman biorevitalizacije?

Podvrgavanjem JALUPRO tretmanu biorevitalizacije značajno se utiče na smanjenje naboranosti kože. Proizvod je pokazao da ima odličnu biorevitalizirajuću efikasnost i da ublažava starenje kože i bore nastale usled izloženosti suncu (foto-aging). Ova efikasnost raste vremenom i traje 6 meseci. Tolerancija na JALUPRO se pokazala dobro na svim tretiranim klijentima, a tretman je idealan pre i posle izlaganja suncu.

Da li su potrebne posebne pripreme pred Jalupro tretman biorevitalizacije?

Poželjno je na tretman doći bez šminke, čistog lica. Ukoliko dođete našminkani, pre samog tretmana, šminka se skida i lice se čisti tonikom.

Da li je Jalupro tretman biorevitalizacije bolan?

Tretman traje 30 do 45 minuta, komforan je i pacijenti ga opisuju kao bezbolan ili blago neprijatan. Pre tretmana se nanosi lokalni anestetik u vidu krema, posle čega se posebnom tehnikom obrađuje cela površina kože lica.

Kada su vidljivi prvi rezultati?

Rezultati su vidljivi već nakon prve procedure, a posle serije tretmana koža je potpuno obnovljena, hidrirana, zategnuta i sjajna.

Koliko je Jalupro tretmana biorevitalizacije potrebno uraditi?

Da bi se postigao što bolji efekat, potrebno je uraditi 3 tretmana u razmaku od po 20 dana.

Da li je potrebna neka post-tretmanska terapija nakon tretmana?

U prva 24 sata posle procedure ne preporučuje se diranje prstima, masiranje, nanošenje šminke. Pre tretmana i 3 dana posle se ne preporučuje konzumiranje alkohola, 7 dana nakon tretmana ne treba posećivati solarijum, saunu, bazene i fitnes klubove.

Anti-aging Jalupro biorevitalizacija - Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd

Kolika je dužina oporavka nakon Jalupro tretmana biorevitalizacije?

Posle tretmana, koža je blago crvena sa neznatno vidljivim mestima uboda u vidu tačkica. Ove promene nestaju spontano u roku od 1 do 3 dana.

Da li se tretman može kombinovati sa nekim drugim tretmanom da bi se postigao bolji efekat?

U zavisnosti od toga šta se želi postići, tretman daje odlične rezultate u kombinaciji sa PRP tretmanom, filerima, botoksom.

Cena Jalupro tretmana biorevitalizacije

U standardnoj ponudi, Jalupro tretman biorevitalizacije košta 6.000 – 14.400 RSD.

JALUPRO BIOCELULOZNA MASKA

Idealna je kao završna faza svakog procesa biorevitalizacije jer deluje potpuno umirujuće na kožu, a njen sastav, koji je isti kao i Jalupro kokteli, omogućava koži dodatnu hranljivost.

Zahvaljujući finoj teksturi, lepo prijanja na kožu lica i duboko prenosi aktivne sastojke hijaluronske kiseline i aminokiselina.

Preporučena upotreba je odmah nakon tretmana Jalupro ampulama i između 2 tretmana u kućnim uslovima.

Cena Jalupro Biocelulozne maska

1.200 RSD

Jalupro biorevitalizacija maska - Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd
facebook Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd
Instagram Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd