fbpx

+381 11 357 1802 ; M +381 63 355 405 office@lepo-lepse.rs

KOSA - RAST I REGENERACIJA

Plazma PRP i vaša kosa

Kosa - Plazma PRP - Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd

Plazma PRP (platelet rich plasma) je najprirodnija a samim tim i najbezbednija metoda, sa minimalnim periodom oporavka. Sama metoda se zasniva na korišćenju krvne plazme klijenta gde se iz uzorka krvi izoluju trombociti i matične ćelije koji se potom aplikuju u kožu pacijenta.

Primećen je veliki učinak PRP tretmana kod opadanja kose. Aplikovanjem krvne plazme u vlasište pospešuje se rast nove kose.

Preporuka je uraditi najmanje 3 vezana tretmana, na svakih mesec dana po jedan. Broj tretmana ćete konačno odrediti na besplatnim konsultacijama sa našim lekarom.

Tretman je u potpunosti neinvazivan, i nije potrebna nikakva post-tretmanska terapija.

Tretman se može kombinovati sa mezoterapijom iglom ili DermaOxy tretmanom uz korišćenje posebno dizajniranih šampona, a kako bi se postigli što brži i bolji efekti.

Mezoterapija iglom i vaša kosa

Kosa - tretmani - Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd

Mezoterapija iglom podrazumeva intradermalno aplikovanje različitih, za vaše potrebe, prilagođenih koktela. Kokteli u sebi sadrže hranljive materije koji pospešuju rast i regeneraciju vaše kose.

Kod osoba koje imaju gubitak kose ili žele ojačati folikul dlake, može se poboljšati prokrvljenost i ojačati krvni sudovi vlasišta, ishraniti ga i hidrirati koktelima koji sadrži amino kiseline, cink i vitamine B kompleksa. Rezultat je zdrava kosa lepšeg izgleda.

Mezoterapijom se stimuliše rast kose i/ili revitalizuje oslabljena i oštećena kosa.

Da bi se postigao što bolji efekat, potrebno je uraditi seriju od 5-10 tretmana u razmaku od 7 do 14 dana. Protokol se kreira u zavisnosti od problematike i raspoloživog vremena klijenta.

Tretman se može kombinovati sa PRP tretmanom ili DermaOxy tretmanom uz korišćenje posebno dizajniranih šampona, a kako bi se postigli što brži i bolji efekti.

DermaOxy i vaša kosa

Kosa tretmani - Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd

DermaOxy serum za kosu je izuzetno učinkovit serum koji jača folikule kose, sprečava gubitak kose, te deluje na suvi i nadraženi koren kose.

Serum sadrži hijaluronsku kiselinu koja čuva vlažnost u folikulama kose tako da kosi zadržavaju elastičnost. Dodavanjem hijaluronske kiseline i neophodne vlažnosti, kosa je mnogo otpornija na oštećenja.

Serum za kosu nanosi se na teme i sadrži spoj peptida kojima se postiže efekat protiv starenja kose. Osnovna funkcija seruma je da poboljša kosu, da joj pruži snažniji izgled, sjaj i da očuva njenu boju. Serum sadrži vitamin E koji štiti od oksidacije i održava kosu mladom i zdravom. E vitamin je prirodni antioksidans. Serum sadrži i mnoge druge sastojke koji prirodno smiruju iritaciju korena kose, čuvaju njegovu vlažnost tako da ne dolazi do pojave ljuspica.

Serum za kosu se može koristi i za prirodnu i za obojenu kosu.

Da bi se postigao što bolji efekat, potrebno je uraditi seriju od 6 tretmana u razmaku od 7 dana. Protokol se kreira u zavisnosti od problematike i raspoloživog vremena klijenta.

Tretman se može kombinovati sa PRP tretmanom ili mezoterapijom iglom kako bi se postigli što brži i bolji efekti.

Za kućnu negu temena i vlasišta preporučujemo DermaOxy tonik za kosu i DermaOXY šampon.

DermaOxy tonik predstavlja efikasno i stimulativno sredstvo za negu vlasišta. On sadrži hranljive vitamine i specijalni kompleks masnih kiselina. Ovakav sastav stimuliše cirkulaciju krvi i jača vlasište.

Tonik sadrži specijalni vitaminski kompleks (vitamin A, E, F, H) koji aktivno neguje kosu i vlasište, jača rast kose, sprečava oksidaciju, starenja i bolesti vlasišta. Zahvaljujući svom sastavu, tonik je naročito pogodan za osetljiv scalp.

DermaOXY šampon sadrži efikasne i hranljive sastojke koji će ojačati koren kose i njenu elastičnost. On sadrži i učinkovitu hijaluronsku kiselinu koja održava nivo vlažnosti vlasišta i folikula kose, kao i vitaminski kompleks (A, B, E, F, H) štiti od oksidacije, starenja, smanjuje gubitak i opadanje kose, povećava njen rast i sprečava obolenja vlasišta. Šampon ne sadrži silikone.

Cena tretmana za rast kose

U standardnoj ponudi, tretman za rast kose košta od 5.000 dinara.

Pozovite odmah i informišite se o trenutnoj akcijskoj ponudi.

telefon Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd
facebook Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd
Instagram Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd