fbpx

+381 11 357 1802 ; M +381 63 355 405 office@lepo-lepse.rs
Laser i druga oprema - Lepo-Lepše Banovo brdo BeogradLaser i druga oprema - Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd

LASER I DRUGA OPREMA

LASERI I DRUGA OPREMA

Laser – da ili ne? Verovatno ste čuli da pri korišćenju različitih klasičnih lasera za podmlađivanje,uklanjanje ožiljaka ili uklanjanje kolornih promena različitog porekla, postoji dug period oporavka i povećan rizik od oštećenja kože.

Uz nas Picosure Nd Yag laser savremene generacije, rezultati su očigledni, a rizici skoro pa ne postoje. Black Doll dubinsko čišćenje i podmlađivanje kože lica, uklanjanje tetovaža i polutrajne šminke, uklanjanje kolornih i drugi promena na koži, sjajni rezultati, brzo i sigurno.

Diodni 808 nm laser za trajnu epilaciju je jedinstveno rešenje protiv neželjene maljavosti, efikasno i u najkraćem roku.

Centimetri u obimu stuka, bokova, butina, itd. postaće prošlost sa našim najsavremenijim aparatom za kriolipolizu. Komforno, prijatno, ugodno, bezbolno…

DermaOxy aparatom za tretmane lica kiseonikom nahranićete vašu kožu posebno dizajniranim serumima protiv starenja kože, a uz primenu 95% kiseonika koji pod pritiskom ubacuje ove komponente u dublje slojeve kože hraneći je i hidrirajući je na najprirodniji način.

Svi dobro znate šta je sindrom teških nogu. Uz naš BTL Lymphastim uređaj, tehnološki napredno rešenje za poboljšanje cirkulacije limfe uz istovremeno izbacivanje toksina i nakupljene limfe, rešićete problem teških i umornih nogu ugodno, brzo i bezbolno.

I to nije sve! Skin pro, aparat za dijamantsku mikrodermoabraziju, dermapen, dermaroler, , kvantni analizator, i još mnogo toga.

Laser - tretmani Lepo-Lepse Banovo brdo Beograd
laser CE sertifikat

Svi laseri imaju važeći sertifikat o usklađenosti (CE) sa odgovarajućim EU direktivama.

Laser ISO sertifikat - Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd
Laser CE mark - Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd
Laser CE sertifikat - Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd
Laser CE sertifikat - Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd
Laser CE sertifikat - Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd
Laser CE sertifikat - Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd
facebook Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd
Instagram Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd