fbpx

+381 11 357 1802 ; M +381 63 355 405 office@lepo-lepse.rs

LIPOSUKCIJA BEZ SKALPELA AQUALIX®

LIPOSUKCIJA BEZ SKALPELA AQUALIX®

Liposukcija AQUALYX ®– savremena, nehirurška alternativa liposukciji

Liposukcija AQUALYX je savremena, nehirurška alternativa liposukciji u estetskoj medicini. Intralipoterapija je precizno definisan protokol koji je razvio poznati prof. Motolese, a mogu ga izvoditi samo sertifikovani lekari.

Ovo nije metoda za mršavljenje pošto generalno ne dovodi do gubitka težine, već je usmerena prvenstveno na otklanjanje onih masnih naslaga koje uprkos zdravom načinu života, strogoj dijeti i vežbama, odolevaju svim pokušajima otklanjanja.

Aktivni agens u Aqualixu je dezoksiholna kiselina (žučna kiselina koju inače prirodno proizvodi jetra radi varenja masnoće). Ona se direktno injektira u masno tkivo pomoću specifičnih igala iz serije Lipoinject, bez prethodne anestezije, jer je tretman bezbolan.

Nakon ubrizgavanja, prvenstveno dolazi do razgradnje masnih ćelija uz oslobađanje triglicerida i masnih kiselina, koje organizam koristi kao izvor energije u metaboličkim procesima, a ostatke, uz aktiviranje venskog i limfnog sistema, izbacuje putem mokraće.

Aqualyx je potpuno bezbedan preparat koji je naučno kreiran, klinički ispitan, registrovan za medicinsku upotrebu i sa oznakom CE odobren za korišćenje u zemljama Evropske Unije.

Anti-aging Liposukcija Aqualyx - Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd

Kome je Liposukcija AQUALYX tretman namenjen?

Intralipoterapija je uobičajena procedura i za žene i za muškarce. Najčešće tretirane regije su stomak, butine, naslage na struku, nabori na leđima, podbradak i zona vrata.

Da li su potrebne posebne pripreme pred AQUALYX tretman?

Ne postoje posebne pripreme pred tretman.

Da li je Liposukcija AQUALYX tretman bolan?

Prednost ove metode je u vrlo malom broju uboda (1-2), praktično je bezbolna i ne isključuje klijenta iz uobičajenog svakodnevnog funkcionisanja.

Koliko je Liposukcija AQUALYX tretmana potrebno uraditi?

Broj tretmana zavisi od individualne reakcije svakog organizma. Najveći broj klijenata obavi 3-6 tretmana. Sesije se obavljaju na istim regijama jednom u 3 sedmice. Na drugoj regiji se mogu obaviti već 5 -7 dana posle prethodnog tretmana. Ovi intervali mogu biti modifikovani u zavisnosti od potreba klijenta.

Kada su vidljivi prvi rezultati AQUALYX tretmana?

Prve efekte tretmana možete uočiti nakon mesec dana, a krajnji rezultat 2 meseca nakon tretmana.

Da li je potrebna neka post-tretmanska terapija nakon AQUALYX tretmana?

U periodu posle tretmana preporučuje se ručna ili aparaturna limfna drenaža BTL limphastim 6000 aparatom, aerobna sportska aktivnost u smislu brzog hodanja, puno tečnosti i adekvatna ishrana.

LIPOSUKCIJA BEZ SKALPELA AQUALIX Banovo brdo Beograd

Kolika je dužina oporavka nakon AQUALYX tretmana?

Nakon infiltracije mogu se pojaviti svrab, crvenilo, lokalizovana toplota, površinske modrice. To su normalne reakcije na proceduru, a nestaju brzo nakon tretmana ili u roku od nekoliko dana.

Koliko se često preporučuje ponavljanje AQUALYX tretmana?

Nakon serije tretmana uklanjanja masnih naslaga, na istoj regiji se tretman ponavlja samo ukoliko za njim nastane potreba.

Da li se Liposukcija AQUALYX tretman može kombinovati sa nekim drugim tretmanom da bi se postigao bolji efekat?

Uz Aqualyx se može uspešno kombinovati još jedan preparat koji je takođe osmislio prof. Pasquale Motolese, a reč je o Alydia formulaciji za tretiranje celulita (Anti Lypo Dystrophic Agens). Primenjujemo ga za tretiranje celulita, ali i kao dopunu nakon liposukcije i lipolize.

Može se ujedno kombinovati i sa kriolipolizom i limfnom drenažom, manuelnom ili aparaturnom.

Cena AQUALYX tretmana

U standardnoj ponudi, AQUALYX tretman košta 9.000 RSD po ampuli.

Pozovite odmah i informišite se o trenutnoj akcijskoj ponudi.

telefon Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd
facebook Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd
Instagram Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd