fbpx

+381 11 357 1802 ; M +381 63 355 405 office@lepo-lepse.rs

MEZOTERAPIJA IGLOM

MEZOTERAPIJA IGLOM

Lica, vrata, dekoltea

Mezoterapija iglom podrazumeva intradermalno aplikovanje različitih, za vaše potrebe, prilagođenih koktela. Kokteli u sebi sadrže hranljive materije koji pospešuju rehidrataciju kože, jedrinu i kompletnu ishranu, što doprinosi boljem izgledu i svežini.

Tretman mezoterapijom je odlično rešenje kod umornog izgleda lica, tamnih krugova ispod očiju i pada elasticiteta.

Kome je namenjen tretman Mezoterapija iglom?

Mezoterapija iglom je idealan način da se Vaša koža nahrani, zategne i hidrira, da se reguliše rad sebacealnih (lojnih) žlezda i da seredukuju proširene pore.

Terapija podrazumeva ubrizgavanje prirodnih sastojaka u obliku koktela (vitamina, minerala, antioksidanasa, aminokiselina, hijaluronske kiseline, faktora rasta…), u srednji sloj kože lica. Kokteli se kreiraju namenski, u zavisnosti od toga šta želite da postignete, uvek imajući u vidu kvalitet i osetljivost Vaše kože.

Mezoterapija iglom - Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd

Da li su potrebne posebne pripreme pred tretman?

Poželjno je na tretman doći bez šminke, čistog lica. Ukoliko dođete našminkani, pre samog tretmana, šminka se skida i lice se čisti tonikom.

Da li je tretman Mezoterapija iglom bolan?

Terapija iglom je minimalno invazivna metoda i pacijenti je često opisuju kao bezbolnu ili blago neprijatnu. Posle tretmana se odmah možete vratiti svakodnevnim obavezama jer nema perioda oporavka. Eventualno crvenilo nestaje nakon nekoliko sati.

Kada su vidljivi prvi rezultati tretmana?

Već nakon prvog tretmana, uočljivi su značajni rezultati. Da bi se postigao što bolji efekat, potrebno je uraditi 3 do 5 tretmana u razmaku od 7 do 14 dana.

Koliko je tretmana Mezoterapija iglom potrebno uraditi?

Da bi se postigao što bolji efekat, potrebno je uraditi 3 do 5 tretmana u razmaku od 7 do 14 dana. Već nakon prvih tretmana, uočljivi su značajni rezultati. Ceo ciklus može se ponoviti nakon 4 do 6 meseci, kao tretman održavanja.

Da li je potrebna neka post-tretmanska terapija nakon tretmana Mezoterapija iglom?

Nega nakon tretmana je uobičajena. Istog dana nakon tretmana ne aplikovati kreme i pudere narednih nekoliko sati. Sutradan nastavite sa svojom svakodnevnom negom.

Kolika je dužina oporavka nakon tretmana Mezoterapija iglom?

Posle tretmana može da se desi da se na tretiranim mestima pojavi crvenilo koje je prolaznog karaktera i nestaje za nekoliko sati.

Da li se tretman Mezoterapija iglom može kombinovati sa nekim drugim tretmanom da bi se postigao bolji efekat?

U zavisnosti od toga šta se želi postići, mezoterapija iglom daje odlične rezultate u kombinaciji sa PRP ili Cellular matrix-om.

Cena tretmana Mezoterapija iglom

U standardnoj ponudi, tretman Mezoterapija iglom košta od 3.500 RSD.

Pozovite odmah i informišite se o trenutnoj akcijskoj ponudi.

telefon Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd
facebook Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd
Instagram Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd