fbpx

+381 11 357 1802 ; M +381 63 355 405 office@lepo-lepse.rs

PICOSURE ND YAG LASER

Picosure ND YAG laser

Picosure laser – Uklanjanje tetovaža I polutrajne šminke, dubinsko čišćenje i podmlađivanje kože, uklanjanje kolornih promena

Picosure je laser najnovije tehnologije koji omogućava precizno delovanje u vidu razlaganja pigmenta na čestice koje se kroz limfni sistem izbacuju iz organizma.

U odnosu na Q-switch lasere, ovaj tip ima bolji efekat ispaljivanja pre nego što se trobojna energija proširi na okolno tkivo, čineći tretman efikasnijim i bezbednijim. Na raspolaganju je širok spektar tretmana kao što su uklanjanje pega, postupalnih depigmentacija, fleka, bubuljica, regeneracija kože i efekti podmlađivanja u vidu zatezanja kože, uklanjanje multikolornih i jednobojnih tetovaža i polutrajne šminke, kao i tretiranje noktiju koji su promenjeni gljivičnim infekcijama.

Picosure laser je nd yag laser velike snage. Višestruko veća snaga koju ovaj laser može da emituje obezbeđuje snop emitovane energije velikog prečnika. Ako se u jedinici vremena emituje snop velikog prečnika, ubrzava se proces rada, pri čemu postoji i mogućnost podešavanja i prilagođavanja odnosa emitovane energije i prečnika.

Sve ovo čini proces skidanja tetovaža bezbednijim, efikasnijim i kraćim. Smanjenje trajanja impulsa omogućava povećanje snage impulsa, a da se pri tom ne napravi oštećenje tkiva, što nije slučaj kod korišćenja klasičnog nd yag lasera.

Picosecond laserom se tretriraju i staračke pege i ostale diskoloracije kože.

e.

Više: http://www.picosure.com/about-picosure/

Možda će vas zanimati i sledeće:

Diodni 808nm laser


Nazad:
Laseri i druga oprema

Početna

CE sertifikat o usklađenosti br. 160603GZ52
Picosure nd YAG laser - Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd
facebook Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd
Instagram Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd