fbpx

Najsavremeniji svetski trendovi i metode anti-aginga i kozmetologije

+381 11 357 1802 ; M +381 63 355 405 office@lepo-lepse.rs

PRP PLAZMA LIFTING SA LASERSKIM TRETMANOM – lice, vrat, dekolte, šake

PRP plazma lifting + CO2 laser

PRP Plazma podmlađivanje sa laserskim tretmanom

PRP Plazma podmlađivanje/lifting PRP metodom u kombinaciji sa laserom daje snažne efekte kroz kombinovanje stimulacije regeneracije kože krvnom plazmom i lasersku rejuvenaciju uz saniranja bora.

Ova plazma anti-aging procedura dovodi do stvaranja novih kolagenih mrežica, ojačava strukturu kože, ima efekat liftinga/zatezanja, deluje na poboljšanje teksture kože, kvalitet i glatkoću. Putem ove procedure moguće je saniranje bora, održavanje tonusa i svežine kože, kao i odstranjivanje flekica i ostalih nepravilnosti na površini kože.

Nakon tretmana može se javiti crvenilo, manja iritacija ili otok koji prolaze za nekoliko dana. U zavisnosti od vrste kože, može doći i do stvaranja manjih hematoma.

Kome je namenjen PRP Plazma lifting sa laserskim tretmanom za podmlađivanje lica, vrata, dekoltea, šaka?

Tretman je namenjen svima koji žele da saniraju bore, održavaju tonus i svežinu svoje kože, te da se reše fleka i drugih imperfekcija na koži različitog porekla.

Kombinovanje regeneracije kože krvnom plazmom i laserska rejuvenacija uz saniranje bora, daju snažne efekte liftinga i podmlađivanja.

Da li su potrebne posebne pripreme pred Plazma lifting sa laserskim tretmanom za podmlađivanje lica, vrata, dekoltea, šaka?

Ne postoje posebne pripreme pred tretman osim čišćenja mesta koje će se tretirati, što radimo kod nas u salonu pre samog tretmana.

Da li je Plazma lifting sa laserskim tretmanom za podmlađivanje lica, vrata, dekoltea, šaka, bolan?

Tretman se obavlja u lokalnoj anesteziji, uz korišćenje anestetika u formi kreme.

Koliko je Plazma liftinga sa laserskim tretmanom za podmlađivanje lica, vrata, dekoltea, šaka, potrebno uraditi?

Broj tretmana je individualan, zavisi od potrebnog stepena intervencija na koži, a određuje se u dogovoru sa vašim doktorom u okviru besplatnih konsultacija.

Kada su vidljivi prvi rezultati Plazma liftinga sa laserskim tretmanom za podmlađivanje lica, vrata, dekoltea, šaka?

Prvi rezultati su vidljivi kada se povuku crvenilo i iritacija. U svakom slučaju, odgovor kože na tretman je individualan, od čega će zavisiti i brzina postizanja potpunog rezultata.

Da li je potrebna neka post-tretmanska terapija nakon Plazma liftinga sa laserskim tretmanom za podmlađivanje lica, vrata, dekoltea, šaka?

Najčešće ne postoji potreba za bilo kakvom posebnom post-tretmanskom terapijom, osim povremenog stavljanja hladnih obloga dan ili dva nakon tretmana. Ponekad će Vam naš lekar preporučiti i upotrebu vazelinske kreme u trajanju od par dana nakon tretmana. Ako Vam je koža podložna hiperpigmentaciji, naš lekar može preporučiti upotrebu blagih kortikosteroidnih krema par dana nakon tretmana.

Kolika je dužina oporavka nakon Plazma liftinga sa laserskim tretmanom za podmlađivanje lica, vrata, dekoltea, šaka?

Crvenilo i/ili iritacija kože mogu trajati do 7 dana. Već posle 2-3 dana moći ćete koristiti uobičajeni make-up. Tretirane površine ne treba da se izlažu suncu. Zato je uvek potrebno planirati ove tretmane u periodu jesen – proleće.

Koliko se često preporučuje ponavljanje Plazma liftinga sa laserskim tretmanom za podmlađivanje lica, vrata, dekoltea, šaka?

Ponavljanje tretmana ćete dogovoriti sa našim doktorom u skladu sa potrebama.

Da li se Plazma lifting sa laserskim tretmanom za podmlađivanje lica, vrata, dekoltea, šaka, može kombinovati sa nekim drugim tretmanom da bi se postigao bolji efekat?

Tretman se može kombinovati sa mezoterapijom iglom ili dermapenom, kao i sa Cellular Matrix tretmanom, kako bi se postigli bolji efekti.

Cena PRP Plazma liftinga sa laserskim tretmanom za podmlađivanje lica, vrata, dekoltea, šaka

U standardnoj ponudi, PRP Plazma liftinga sa laserskim tretmanom košta od 24.000 dinara.

Pozovite odmah i informišite se o trenutnoj akcijskoj ponudi.

telefon Lepo-Lepše
facebook Lepo-Lepše
Instagram Lepo-Lepše