fbpx

+381 11 357 1802 ; M +381 63 355 405 office@lepo-lepse.rs

PRX-T33 HEMIJSKI PILING

Hemijski piling PRX-T33 ®

Hemijski piling PRX-T33 ® je inovativna formula za savršen ten italijanske kuće WiQo Med.

Jedinstvena formulacija 33% TCA (trihlorsirćetne kiseline) i hidrogen peroksida omogućava hemijsku stimulaciju dubljih slojeva kože i fibroblasta, ali bez narušavanja barijere kože.

Za ovaj tretman se često kaže i da je piling bez pilinga, što i jeste jedna od njegovih prednosti, jer ne dolazi do eksfolijacije površnih slojeva kože kao što je to slučaj kod drugih hemijskih pilinga, a koža odmah nakon tretmana postaje sjajna, prozračna, zategnuta.

PRX-T33 ® hemijski piling je bezbolan tretman, nema ljuštenja kože, nije fotosenzitivan – možete ga raditi u bilo kom periodu godine, odlična je alternativa ubodnim tehnikama i kompatibilan je sa drugim kozmetičkim i estetskim procedurama.

Hemijski piling PRX-T33 - Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd

Kome je namenjen PRX-T33 ® hemijski piling?

Hemijski piling PRX-T33 ® je odličan izbor za vas ako imate akne, proširene pore i mitisere, ako je vaša koža lica, vrata i dekoltea izgubila tonus, jedrinu i deluje beživotno i izborano, te ako imate ožiljke na licu, fleke i slično.

Da li su potrebne posebne pripreme pred PRX-T33 ® hemijski piling?

Ne postoje posebne pripreme pred tretman osim čišćenja lica od šminke, što radimo kod nas u salonu pre samog tretmana.

Da li je PRX-T33 ® hemijski piling bolan?

U toku tretmana može se javiti osećaj peckanja i subjektivan osećaj zagrevanja koji ubrzo nestaje. Takođe, moguća je pojava kratkotrajnog crvenila koje se povlači maximalno do 60 min nakon tretmana. Po završenom tretmanu, komforno se možete vratiti uobičajenim dnevnim aktivnostima.

Kada su vidljivi prvi rezultati?

Koža je već nakon tretmana neodoljivo blistava, sveža i glatka. S obzirom da se vrši stimulacija dubinskih slojeva kože, efekti će se preneti i na period posle tretmana kroz smanjenje akni, bora, poboljšanu strukturu kože i ujednačen i osvežen ten.

Koliko je PRX-T33 ® piling tretmana potrebno uraditi?

Za rešenje većine indikovanih problema, preporučuje se 3-5 tretmana u razmaku od 7-10 dana. Preporuka je da se se ciklus PRX-T33 ® procedura ponavlja na svakih 6 mjeseci.

Da li je potrebna neka post-tretmanska terapija nakon tretmana?

Za puno održavanje efekta nakon tretmana, preporučuje se kućna nega WiQo kozmetičkim preparatima – WiQo hranjiva i hidrirajuća krema u varijanti za suvu ili normalnu i kombinovanu kožu i WiQo serum zasnovan na glikolnoj kiselini.

Kolika je dužina oporavka nakon tretmana?

Ne postoji vreme oporavka, nakon tretmana se odmah možete vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Da li se tretman može kombinovati sa nekim drugim tretmanom da bi se postigao bolji efekat?

Tretman se može raditi samostalno ili u kombinaciji sa drugim procedurama: mezoterapijom, mezonitima, COG nitima, hijaluronskim filerima, u zavisnosti koji rezultat se želi postići.

Cena PRX-T33 ® hemijskog pilinga

U standardnoj ponudi, PRX-T33 ® hemijski piling košta 6.000 RSD.  – 2 + 1 GRATIS!

 

Pozovite odmah i informišite se o trenutnoj akcijskoj ponudi.

telefon Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd
facebook Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd
Instagram Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd

Možda će vas zanimati i sledeće:

Skin-pro RF lifting

Mikrodermoabrazija

Početna