fbpx

+381 11 357 1802 ; M +381 63 355 405 office@lepo-lepse.rs
Salon lepote tim Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd

NAŠ TIM

Salon lepote Lepo-Lepše

Salon lepote Lepo-Lepše sa svojim mladim, ljubaznim timom punim entuzijazma, želi vam toplu dobrodošlicu u našu jedinstvenu kuću lepote.

Mi smo tu za vas – da vas saslušamo, posavetujemo, anaziramo opcije zajedno s vama i pružimo najbolju moguću uslugu.

Verujte nam, mi ćemo vam to višestruko vratiti.

dr Mila Bogoslavljević

Salon lepote tim Lepo-Lepše Mila Banovo brdo Beograd

(Lekar, diplomac Vojnomedicinske akademije, sa brojnim, uspešno završenim, anti-aging specijalističkim obukama u zemlji i u inostranstvu)

Standardno lečenje pacijenata i anti-aging procedure predstavljaju sastavni deo svakodnevnog života naše drage, lepe doktorke Mile.

Neprocenjivo iskustvo koje je ponela sa najprestižnijih obuka u inostranstvu, kao i svakodnevni rad na različitim anti-aging procedurama, čine je našim, a verujemo i vašim, idealnim anti-aging ekspertom.

Uz dr Milu, sva vaša pitanja će dobiti odgovore a sve vaše dileme će biti rešene

Izabela Sovrlić, medicinska sestra / kozmetičar

Salon lepote tim Lepo-Lepše Izabela Banovo brdo Beograd

Opšte medicinsko obrazovanje upotpunjeno uspešno završenom školom za profesionalne kozmetičare na Akademiji za estetiku i kozmetiku u Beogradu, a kasnije i praktičnim radom – i eto naše Izabele.

Posvećenost, ljubav prema poslu i ljudima uopšte, želja za otkrivanjem, stalnim učenjem i profesionalnim unapređivanjem – i eto opet naše Izabele.

Bilo da su u pitanju kozmetički ili laserski tretmani, Izabelina pažnja će vas osvojiti, a njena stručnost će vam uliti poverenje i biti dodatna potvrda da ste napravili pravi izbor.

Ivana Stevanović, profesionalna maserka (Strukovni fizioterapeut)

Salon lepote tim Lepo-Lepše Ivana Banovo brdo Beograd

Bole vas leđa, sedite po celi dan ispred računara, tenzija vam je na poslu pa ne znate da li je teže vašem vratu ili ramenima, muče vas glavobolje koje na prvi pogled izgledaju ničim izazvane?

Dođite u Lepo-Lepše, čeka vas naša Ivana sa svojim čarobnim rukama.

Ivana je svojim dolaskom na najlepši način upotpunila naš divni i predani tim, dala jednu dodatnu notu svemu što radimo, i učinila da naši klijenti odu još zadovoljniji, a naravno i da nam se vrate.

Tehnika rada, obrazovanje i treninzi – brzo ćete shvatiti da naizgled krhke ruke mogu da vam učine mnogo dobroga.

Jovana Jovanović, administrator
(Psiholog)

Salon lepote tim Lepo-Lepše Jovana Banovo brdo Beograd

Jovana je svršeni psiholog. U Lepo-Lepše je stigla u vreme kada smo tek započinjali sa radom. Strpljivo je učila nove veštine potrebne za obavljanje posla administratora, a još strpljivije i posvećenije je koristila one koje je savladala tokom svog školovanja.

Sada možete da je pitate šta god zaželite, Jovana će uvek znati da vam da pravi odgovor.

Ali, Jovana se nije zaustavila samo na administraciji. Savladala je neke od laserskih tehnika koje koristimo, pa je, kada joj to njene obaveze dozvole, uvek raspoložena da se nađe pri ruci koleginicama ako je to potrebno.

facebook Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd
Instagram Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd