fbpx

+381 11 357 1802 ; M +381 63 355 405 office@lepo-lepse.rs

UKLANJANJE POLUTRAJNE SMINKE

UKLANJANJE POLUTRAJNE SMINKE

Uklanjanje polutrajne sminke i tetoviranih obrva

Uklanjanje polutrajne sminke: polutrajna sminka predstavlja tretman mikropigmentacije organskog pigmenta u epiderm. Termin mikropigmentacija se koristi kao naziv za privremenu tetovažu lica.

Uklanjanje neželjene polutrajne sminke i tetoviranih obrva vrši se Picosure nd yag laserom najnovije generacije. Pigment polutrajne šminke upija laserski zrak odrađene talasne dužine koji svojom energijom uništava pigment, pri čemu okolno tkivo biva pošteđeno oštećenja zbog veoma kratkog vremena trajanja impulsa.

Tretman u većini slučajeva nije bolan niti neugodan i ne zahteva anesteziju. Senzacije se javljaju u vidu peckanja i slabijeg žarenja.

Broj ekspozicija laserom zavisi od više faktora kao što su veličina, boja i starost tetovaže, a uglavnom se radi od 3 do 5 tretmana.

Posle tretmana izbegavati ekspoziciju suncu.

Kome je namenjen uklanjanje polutrajne sminke?

Ako Vam se oblik ili boja Vaših pigmentiranih usana ili obrva više ne dopada, ako ne želite više polutrajnu šminku, ako je postojeća trajna šminka izbledela, mi Vam pružamo mogućnost da greške kompletno uklonite.

Uklanjanje polutrajne sminke se kod nas obavlja Picosure nd yag laserom najnovije generacije.

Picosure ND YAG laserom se uklanja trajna šminka usana kao i obrva, dok se linija eyeliner-a ne radi.

Da li su potrebne posebne pripreme pred uklanjanje polutrajne sminke?

Nekoliko nedelja pre dolaska na tretman potrebno je izbegavati sunčanje i solarijume, a pre samog tretmana treba ukloniti make-up.

Da li je uklanjanje polutrajne šminke bolno?

U većini slučajeva nije potrebna anestezija, jer tretman nije bolan niti neugodan. Osećate manje peckanje i slabije žarenje, ali u svakom slučaju je mnogo prijatniji od samog tetoviranja.

Ukoliko je neophodno, skidanje trajne šminke može se se izvesti u lokalnoj anesteziji. Anestezija se aplikuje kao gel ili krema. Upotreba leda tokom i posle intervencije u značajnoj meri umanjuje neprijatan osećaj.

Koliko je tretmana uklanjanja polutrajne sminke potrebno uraditi?

Za potpuno uklanjanje trajne šminke potrebno je 3-5 tretmana, u razmaku od po mesec dana između dva tretmana.

Da li je potrebna neka post-tretmanska terapija nakon tretmana uklanjanja polutrajne sminke?

Posle laserskog tretmana potrebno je korišćenje antibiotske masti ili Pantenola (samo mast), 3 puta dnevno, tokom narednih 3-5 dana.

Tri – četiri dana posle tretmana izbegavajte pranje tretirane regije vrućom vodom, izlaganje toploti (sauna, parno kupatilo) i izlaganje suncu. Tretiranu regiju možete prati ali bez upotrebe sunđera i sapuna, tretirano mesto samo blago utapkati peškirom, a ne trljati.

Kolika je dužina oporavka nakon tretmana uklanjanja polutrajne sminke?

U prvih nekoliko sati nakon tretmana, klijent ima subjektivan osećaj toplote u tretiranoj regiji(kao da je izgoreo na suncu), što se otklanja hladnim oblogama.

Cena tretmana uklanjanja polutrajne sminke

U standardnoj ponudi, uklanjanje polutrajne šminke košta od 4.800dinara

Pozovite odmah i informišite se o trenutnoj akcijskoj ponudi.

telefon Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd
facebook Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd
Instagram Lepo-Lepše Banovo brdo Beograd