Za kompanije i organizacije koje imaju potrebu i želju da svojim zaposlenima obezbede tretmane za negu lepote bitne za delatnost kojom se bave, Antiaging centar „Lepše-Lepše“ ima posebnu B2B ponudu.

Mogući su posebni aranžmani sa pravnim licima i preduzetnicima, a ugovorima se definišu uslovi i način plaćanja.

Ukoliko je za sve ili deo vaših zaposlenih i stalnih saradnika bitno da stalno izgledaju negovano, da zrače svežinom i budu zadovoljni oblikovanošću svog tela, nudimo dve opcije:

 

1. Posebne pakete ugovornih redovnih tretmana

Zavisno od potreba kompanije/organizacije, pripremićemo paket tretmana za zaposlene koji kompanija/organizacija plaća mesečno, po ispostavljanju naše fakture.

 

2. Posebne uslove plaćanja tretmana za zaposlene

Za lične potrebe vaših zaposlenih ili spoljnih saradnika, koji žele da po povoljnijoj ceni i na odloženo plaćaju tretmane za sebe ili članove svoje porodice, pripremićemo posebnu ponudu.

Pozivamo zainteresovane kompanije ili organizacije, kao i predstavnike sindikata njihovih zaposlenih, da nam se jave na adresu e-pošte office@lepo-lepse.rs. Nakon toga dogovorićemo sastanak na kome ćemo prezentovati naše usluge i razmotriti potrebne elemente B2B kompanijske ponude.

Izaberite i način plaćanja:

  • Gotovina
  • m-Banking
  • Čekovi, na tri rate
  • Platne kartice (DinaCard, Visa, Mastercard, Maestro, UnionPay)
  • Virmanski

ZA VIŠE INFORMACIJA, PREUZMITE: Lepo-Lepse-B2Bponuda.pdf (8,53 MB)