Energija
obnove kože

Biljni tretman uklanja
znakove starenja
Besplatne konsultacije

Besplatne
konsultacije
digitalno ili uživo

Zakazivanje tretmana

Zakazivanje
tretmana

odmah rezervišite

Regija koja se tretira:
Lice / Vrat

Problemi koje rešava:
Promene na koži nastale starenjem. Problemi kože poput nečistoća i nepravilnosti, blede kože oslabljene cirkulacije. Ožiljci i poremećaji u pigmentaciji.

Rezultati tretmana:
Prirodno poboljšanje teksture kože bez efekata perutanja. Obezbeđuje koži prirodnu energiju koja joj je potrebna da obnovi ćelije. Pomaže u redukovanju nepravilnosti nastalih starenjem, kao i nečistoća, ožiljaka i poremećaja pigmentacije.

Uređaj koji se koristi:
/

Preporučena sezona:
Cele godine

Periodi tretmana:
Povremeno ili u serijama, u zavisnosti od stanja kože

Green Peel – Energy tretman

Green Peel – Energy tretman je prirodan, intenzivan biljni tretman za revitalizaciju i regeneraciju kože lica i vrata. Može se primenjivati kao antiage i regenerativni tretman, ili kao seboregulativni tretman za umirenje aknozne kože i redukciju ožiljaka i hiperpigmentacija nakon akni. Tretman biljkama primetno daje energiju. Stimuliše krvnu cirkulaciju i metabolizam i tako dovodi do prirodnog poboljšanja teksture kože, bez efekata perutanja. Obezbeđuje koži prirodnu energiju potrebnu da obnovi ćelije.

Green Peel Energy

GREEN PEEL® Energy tretman za lice i vrat pomaže u redukovanju nepravilnosti nastalih starenjem, ili kao rezultat nečistoća, ožiljaka i poremećaja pigmentacije. Ovaj tretman vidljivo poboljšava kožu i usklađuje njenu površinu. Idealan je kao intenzivan, profesionalni tretman koji se ponavlja nekoliko puta godišnje. 

Potpuno prirodni Green Peel® biljni piling i upotreba aktivnih supstanci u zavisnosti od tipa kože, garancija su za vitalnost i regeneraciju vaše kože, a uz korišćenje preporučene kućne nege, efekti će biti dugotrajniji i intenzivniji.

Kome je namenjen GREEN PEEL® Energy tretman?

Tretmanom se tretiraju promene na koži nastale starenjem, problemi blede kože oslabljene cirkulacije, ožiljci i poremećaji u pigmentaciji.

Da li su potrebne posebne pripreme pred tretman?

Nisu potrebne nikakve posebne pripreme za tretman.

Koliko je tretmana potrebno uraditi?

GREEN PEEL® Energy tretman se radi povremeno ili u serijama, u zavisnosti od stanja kože, i uz preporuku upotrebe preparata za kućnu negu koji pomažu u postizanju boljih i dugotrajniji rezultata.

Kada su vidljivi prvi rezultati GREEN PEEL® Energy tretmana?

GREEN PEEL® Energy tretman ima vidljiv efekat odmah po završenom tretmanu, a Green Peel® biljni piling i aktivne supstance rade s produženim dejstvom na vitalnosti i regeneraciji vaše kože.

Green Peel Energy, pre i posle
Green Peel Energy, pre i posle
Green Peel Energy, pre i posle

Da li je potrebna neka post-tretmanska terapija nakon GREEN PEEL® Energy tretmana?

Ne.

Kolika je dužina oporavka nakon tretmana?

Ne postoji potreba za bilo kakvim oporavkom.

Koliko se često preporučuje ponavljanje GREEN PEEL® Energy tretmana?

Povremeno ili u serijama, u zavisnosti od stanja kože.

Da li se GREEN PEEL® Energy tretman može kombinovati sa nekim drugim tretmanom da bi se postigao bolji efekat?

Dobri rezultati se postižu u kombinaciji s drugim tretmanima iz naše Green Peel® ponude, i uz upotrebu preparata za kućnu negu iz Dr. med. Christine Schrammek-Drusio derma.cosmetics kozmetičke linije.

Da li je tretman preporučen i za muškarce?

Da, naravno!

Cena GREEN PEEL® Energy tretmana

U standardnoj ponudi, GREEN PEEL® Energy tretman košta 14.500 RSD.