Novi život kose

Mezoterapija bez igle
Besplatne konsultacije

Besplatne
konsultacije
digitalno ili uživo

Zakazivanje tretmana

Zakazivanje
tretmana

odmah rezervišite

Regija koja se tretira:
Skalp / Vlasište

Problemi koje rešava:
Opadanje kose. Povećano lučenje sebuma. Perut. Beživotna kosa oštećena od farbanja i sunca.

Rezultati tretmana:
Stimulisan rast nove kose. Smirenje problematičnog skalpa glave (perut…). Smanjeno lučenje sebuma. Vraćanje sjaja i blistavosti kose.

Uređaj koji se koristi:
DermaOXY aparat

Preporučena sezona:
Cele godine

Periodi tretmana:
Povremeno, preporučeno u serijama 3-6 tretmana

DermaOXY – Tretman kiseonikom za skalp i kosu

DermaOXY – Tretman kiseonikom za skalp i kosu predstavlja sintezu dejstva DermaOXY aparata i namenski dizajniranog seruma. Proizvodi za negu kože i temena glave sadrže važne prirodne sastojke kao što su: 3 vrste hijalurona, komplex peptida, antioksidanse i vitamine koji jačaju kožu i teme, čime se bitno utiče na probleme skalpa i dlake. Aktivni serum, tonik i šampon za kosu predstavljaju kompletnu negu za kožu temena i pomažu u jačanju vlasišta. Preparati koji se koriste su prirodni, ne sadrže parabene, niti poznate alergene.

Dermaoxy tretman kose

Izuzetno delotvoran tretman kiseonikom i posebno patentiranim serumom koji jača folikule dlake, sprečava gubitak kose i deluje na suvi i nadraženi koren kose. Serum sadrži hijaluronsku kiselinu koja čuva vlažnost u folikulama dlake i kosi daje potrebnu elastičnost. Dodavanjem hijaluronske kiseline i neophodne vlažnosti, kosa postaje mnogo otpornija na oštećenja.

Serum za kosu nanosi se na teme i sadrži spoj peptida kojima se postiže efekat protiv starenja kose. Osnovna funkcija seruma je da poboljša kosu, da joj pruži zdraviji izgled, sjaj i da očuva njenu boju. Sadrži prirodni antioksidans u formi vitamina E, koji štiti od oksidacije, i održava kosu mladom i zdravom. Serum sadrži i mnoge druge sastojke koji prirodno smiruju iritaciju korena kose, i čuvaju njegovu vlažnost, tako da ne dolazi do pojave ljuspica. Može da se koristi i za prirodnu i za obojenu kosu, a utiče na rast i kvalitet kose.

Dermaoxy tretman kose

Kome je namenjen DermaOXY tretman?

Tretman je namenjen svima čije teme i kosa zahtevaju negu koja ne podrazumeva samo standardno održavanje higijene. Ako imate problem sa oslabljenom dlakom, opadanjem kose, povećanim lučenjem sebuma, probleme sa peruti, ili vam je kosa usled dugotrajnog farbanja ili izloženosti suncu postala beživotna i izgubila sjaj, DermaOXY tretman kiseonikom i serumom za kosu je idealno rešenje za vaše probleme.

Da li su potrebne posebne pripreme pred tretman?

Nisu potrebne nikakve posebne pripreme za tretman.

Koliko je tretmana potrebno uraditi?

DermaOXY tretman se radi povremeno, najbolje u serijama od 3 do 6 tretmana, uz preporuku upotrebe preparata za kućnu negu, DermaOXY tonika i šampona, koji pomažu u postizanju boljih i dugotrajniji rezultata.

Kada su vidljivi prvi rezultati DermaOXY tretmana?

Osveženost kose je vidljiva odmah posle tretmana, ali je potrebno uraditi seriju tretmana da bi efekti bili vidljiviji, i pridržavati se saveta za korišćenje preparata za kućnu negu.

Da li je potrebna neka post-tretmanska terapija nakon DermaOXY tretmana?

Ne, osim što je preporučuje korišćenje preparata, DermaOXY tonika i šampona, za kućnu negu, radi postizanja što boljih rezultata.

DermaOXY regenerator i tonik za kosu – efikasno i stimulativno sredstvo za negu vlasišta. Sadrži hranljive vitamine i specijalni kompleks masnih kiselina, čime se stimuliše cirkulacija i jača vlasište. Sadrži specijalni vitaminski kompleks (vitamin A, E, F, H) koji aktivno neguje kosu i vlasište, utiče rast kose, sprečava oksidaciju, starenje i bolesti vlasišta. Namenjen je svim tipovima kose, nanosi se na vlažno ili suvo vlasište, i nije ga potrebno ispirati.

DermaOXY šampon – Sadrži efikasne i hranljive sastojke koji će ojačati koren kose i njenu elastičnost. Sadrži i delotvornu hijaluronsku kiselinu koja održava nivo vlažnosti vlasišta i folikula kose, kao i vitaminski kompleks (A, B, E, F, H) koji štiti od oksidacije, starenja, smanjuje gubitak i opadanje kose, utiče na njen rast i sprečava obolenja vlasišta. Šampon ne sadrži silikone. Pogodan za suvo vlasiše sa mnogo peruti.

Kolika je dužina oporavka nakon tretmana?

Ne postoji potreba za bilo kakvim oporavkom.

Koliko se često preporučuje ponavljanje DermaOXY tretmana?

Povremeno ponavljati serije tretmana, po potrebi.

Da li se DermaOXY tretman može kombinovati sa nekim drugim tretmanom da bi se postigao bolji efekat?

Preporuka je povremeno ponavljati serije ovih tretmana, i obavezno koristiti preparate ze kućnu negu.

Dermaoxy tretman kose
Dermaoxy tretman kose

Da li je tretman preporučen i za muškarce?

Da, naravno!

Cena DermaOXY – Tretman kiseonikom za skalp i kosu

U standardnoj ponudi, DermaOXY tretman košta
5.000 RSD.
Pogledajte kompletan Cenovnik tretmana.
Pozovite nas i proverite trenutnu promo cenu!

Zakažite DermaOXY – Tretman kiseonikom za skalp i kosu

Zakazivanje tretmana pojedinacno

Unesite željeni termin tretmana i svoje kontakt podatke:

NAPOMENA: Imajte u vidu da je naše radno vreme radnim danima 12.00-21.00 i subotom 12.00-17.00. Takođe, ukoliko je vaš željeni termin popunjen, obavestićemo vas odmah po prijemu poruke.

(*sva polja su obavezna)

Unošenjem kontakt podataka i klikom na ZAKAŽITE prihvatate našu Politiku privatnosti