Veb-sajt lepo-lepse.rs je u vlasništvu kompanije „Lepo-Lepše“ d.o.o. iz Beograda. Korišćenjem ovog veb-sajta pristajete na uslove i pravila koji su navedeni u nastavku.

Veb-sadržaji na ovom veb-sajtu obuhvataju tekstove, fotografije, ilustracije, video i druge sadržaje (u daljem tekstu: sadržaji). Sadržaje sa ovog veb-sajta ne možete da menjate na bilo koji način, odnosno da ih reprodukujete ili javno prikazujete, izvodite ili distribuirate odnosno na drugi način koristite u javne ili komercijalne svrhe, bez dozvole vlasnika. Zabranjeno je svako korišćenje ovih sadržaja na drugom veb-sajtu bez dozvole vlasnika.

Sadržaji na ovom veb-sajtu zaštićeni su autorskim pravima i svako neovlašćeno korišćenje može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima.

Kompanija „Lepo-Lepše“ vas ovlašćuje da pregledate i preuzimate materijale sa ovog veb-sajta samo za vaše lične, nekomercijalne potrebe, pod uslovom da zadržite sva obaveštenja o autorskim pravima i drugim vlasničkim pravima sadržanim u originalnim veb-stranama.

Svi tekstovi i ilustracije na ovom veb-sajtu su samo informativnog karaktera i ne mogu biti predmet bilo kakve obaveze vlasnika veb-sajta prema posetiocima sajta. Sadržaji objavljeni na ovom veb-sajtu dati su „takvi kakvi jesu“, bez bilo kakvih garancija. Kompanija „Lepo-Lepše“ ne garantuje za preciznost i potpunost sadržaja na ovom veb-sajtu i može da izvrši promene u bilo kom trenutku, bez prethodnog obaveštenja.

Možete da napravite veze ka ovom veb-sajtu sa drugih sajtova, ali tako da te veze i sajtovi:

– ne smeju na pogrešan način da predstavljaju odnos sa kompanijom „Lepo-Lepše“;

– ne koriste logotip kompanije „Lepo-Lepše“ bez dozvole;

– ne sadrže nešto što bi se moglo protumačiti kao neukusan, uvredljiv ili kontroverzan sadržaj.

© 2018-2021. Lepo-Lepše

Ažurirano avgusta 2021.