Poželite – Napišite – Desiće se!

Besplatni konsalting i popust za željene efekte
Besplatne konsultacije

Besplatne
konsultacije
digitalno ili uživo

Zakazivanje tretmana

Zakazivanje
tretmana

odmah rezervišite

Personalni plan nege

Za sve trenutne klijente Antiaging centra „Lepo-Lepše“ koji žele da unaprede i neguju svoju lepotu i/ili reše neke od problema lica i/ili tela, BESPLATNO izrađujemo Personalni plan nege, uz koji dobijate i 10% popusta za tretmane i kozmetičke preparate.

Nikad nije bilo lakše da dođete do Personalnog plana nege, koji je upravo to što mu naziv kaže – specijalno kreiran baš za vas, za vaše lice i vaše telo!

Potrebno je samo da popunite Upitnik za Personalni plan nege, što možete da uradite odmah u Salonu ili da vam Upitnik stigne na adresu e-pošte, kako biste ga na miru popunili kod kuće.

Upitnik za Personalni plan nege, pored opštih podataka o vama i spiska tretmana lica i tela koje ste imali u proteklih godinu dana, sadrži i listu efekata koje očekujete u prvom mesecu i nakon tri meseca.

Šta sadrži Personalni plan nege?

Na osnovu informacija koje ste uneli u Upitnik, od tima „Lepo-Lepše“, u roku od 7 radnih dana, dobijate Personalni plan nege, osmišljen namenski za Vas, koji sadrži:

  1. Predlog tretmana lica, baš za vaš tip kože, za rešavanje problema i negu, tokom perioda od 1 do 3 meseca, sa periodikom tretmana i trenutnom i akcijskom cenom;
  2. Predlog tretmana tela, baš za vaše telo, za rešavanje problema i negu, tokom perioda od 1 do 3 meseca, sa periodikom tretmana i trenutnom i akcijskom cenom;
  3. Predlog preparata kozmetike za kućnu negu lica i tela, tokom perioda od 1 do 3 meseca, sa periodikom primene i trenutnom i akcijskom cenom.

Popust od 10% za tretmane i preparate

Korisnik Personalnog plana nege, nakon završenog ciklusa tretmana, stiče pravo na popust od 10% na ukupan iznos utrošenih sredstava za tretmane i preparate iz naše Lepoteke, osim na iznos za tremane koji su eventualno na akciji.

Iznos može da se iskoristi za naredni tretman ili za kupovinu preparata za kućnu negu.

Cena izrade Personalnog plana nege

BESPLATNO.

za sve trenutne klijente Antiaging centra „Lepo-Lepše“, uz 10% popusta za tretmane i kozmetičke preparate,
u odnosu na standardni Cenovnik.