Lepoteka Logo

Pored tretmana u „Lepo-Lepše“, vaše lice i telo zaslužuju i dodatnu, kućnu negu brendiranom kozmetikom preporučenom od proizvođača. Zato postoji LEPOTEKA – naša apoteka lepote, gde možete da kupite kozmetičke proizvode za kućnu negu. Produžite efekte tretmana, održavajte same lepotu nakon tretmana.

Trenutno u prodaji u Salonu imamo ponudu kozmetičkih preparata pet brendova: Schrammek, Arkana, DermaOxy, Thalion i WiQo.

Cene i druge detalje o njima saznajte u nastavku ove strane ili kroz BESPLATNE KONSULTACIJE – digitalno ili uživo.

Schrammek kućna kozmetika

Dr. med. Christine Schrammek-Drusio derma.cosmetics

Kozmetička linija derma.cosmetics za kućnu negu je posebno dizajnirana za različite tipove kože, pruža osveženu, glatku i čvrstu kožu lica, vrata i dekoltea. Posebno dobre rezultate daje u kombinaciji sa našim organskim GREEN PEEL® biljnim tretmanima.

PREUZMITE:

POSETITE: Sajt Schrammek

ARKANA Advanced NEURO Skin Care

Neurokozmetika Arkana kreirala je selekciju proizvoda prilagođenu nezi kože pre, tokom i nakon naših ARKANA tretmana. Kombinovanje proizvoda sa kiselinama i regenerativnih proizvoda namenjenih ubrzanom oporavku kože pruža maksimum efikasnosti i komfora, unapređuje rezultate tretmana i produžava efekte.

PREUZMITE: Cenovnik Arkana

POSETITE: Sajt Arkana

Arkana Neurokozmetika
Dermaoxy kozmetika

DermaOXY proizvodi za kućnu negu

Kozmetički preparati DermaOXY za negu kože i temena glave sadrže važne prirodne sastojke kao što su: tri vrste hijalurona, komplex peptida, antioksidansi i vitamini koji jačaju kožu i teme. Ostvaruju značajne razlike na najvažnijim područjima kože, posebno u kombinaciji sa našim DermaOXY tretmanima:

PREUZMITE: Cenovnik DermaOxy

POSETITE: Sajt DermaOxy

Thalion kućna nega lica i tela

Proizvodi brenda Thalion zasnovani su na efikasnosti aktivnih supstanci iz mora. Pored fokusiranja na konkretne problematike, svaki od njih pruža koži hidrantno-mineralnu infuziju neophodnu za njen zdrav izgled. Preporučena upotreba uz naš Thalion 3D celulit tretman.

PREUZMITE: Cenovnik Thalion

POSETITE: Sajt Thalion

Thalion kućna kozmetika
WiQo kozmetika

WiQo Cosmeceuticals

Linija kozmetike za kućnu negu WiQo je razvijena kroz naučna istraživanja i posvećena je održavanju zdravlja kože putem zadovoljavanja njenih osnovnih potreba: zaštita, prevencija i ishrana. Koristi se nakon našeg PRX-T33 piling tretmana.

PREUZMITE: Cenovnik WiQo

POSETITE: Sajt WiQo