Dobro je ono
što budi telo

Leđa, noge, ruke, vrat...
svuda gde treba
Besplatne konsultacije

Besplatne
konsultacije
digitalno ili uživo

Zakazivanje tretmana

Zakazivanje
tretmana

odmah rezervišite

Regija koja se tretira:
Telo

Problemi koje rešava:
Napetost mišića. Bol i ukočenost leđa, ramena i vrata. Opšti zamor organizma.

Rezultati tretmana:
Smanjena napetost mišića. Smanjena ukočenost leđa, ramena i vrata. Osećaj lakoće i opuštenosti.

Uređaj koji se koristi:
/

Preporučena sezona:
Tokom cele godine

Periodi tretmana:
Povremeno

Ostale masaže: relaks, sportska, antistres, terapeutska

Ostale masaže: relaks, sportska, antistres, terapeutska

Ostale masaže
Ostale masaže
Ostale masaže

Relaks masaža

Relaks masaža je blago i prijatno rešenje kada poželite da se oslobodite stresa, premora, hroničnog umora ili anksioznosti. Odličan je izbor za opuštanje organizma i za podizanje opšteg zdravstvenog stanja.

Poboljšava perifernu cirkulaciju, tonus i izgled kože, i smanjuje napetost mišića.

Na vama je da se opredelite za relaks masažu celog tela ili pak za parcijalnu relaks masažu pojedinih delova tela (nogu, stopala, leđa, ruku, abdomena, grudnog koša, vrata i lica).

Terapeutska masaža leđa

Terapeutska masaža leđa sastoji se od pokreta koji su prilagođeni bolnim senzacijama i problemima svakog pacijenta. Terapeut ciljanim pokretima prodire dublje u mišićno tkivo i na taj način delujuje na bolno ili napeto mesto.

Cirkulacija postaje bolja, mišići leđa i vrata se opuštaju, upalna i bolna stanja se saniraju, bolovi u leđima, glavobolje i nervoza se redukuju.

Veoma je delotvorna kod osoba koje zbog prirode posla provode dosta vremena ispred računara, pa osećaju ukočenost vrata i ramena. Ima blagotvorno dejstvo na ceo organizam jer otklanja sve blokade i nakupljeni stres u telu.

Antistres masaža

Antistres masaža predstavlja kombinaciju terapeutske i relaks masaže. Na ovaj način se znatno smanjuje nivo kortizola, hormona stresa, što izrazito utiče na smanjenje napetosti i nervoze. Dovodi organizam u prirodni balans i oslobađa telo od bolova u mišićima i zglobovima.

Organizam se dovodi u prirodni balans i telo se oslobađa od bolova u mišićima i zglobovima. Povećava se gipkost kože i tela, imunitet organizma, cirkulacija krvi i limfe.

Akcenat je na leđima i vratnom delu kičme. Za ovu masažu koriste se posebna antistres ulja koja imaju efekat aromaterapije, jer putem čula mirisa utiču na centralni nervni sistem u smislu opuštanja i relaksacije.

Masaža stopala – Refleksologija

Refleksologija je terapija koja se temelji na stimulisanju refleksnih tačaka na stopalima. Tokom tretmana, terapeut stimuliše preko 7000 nervnih završetaka.

Utiče na poboljšanje funkcionisanja svih organa u telu, pomaže kod bolova u leđima, ramenima, vratu, kod hroničnog umora, poremećaja cirkulacije, upale sinusa, menstrualnih bolova, sportskih povreda…

Masaža stopala preporučuje se i onda kada nemate nikakvih zdravstvenih tegoba, jer je veoma prijatna, oslobađa od napetosti, osvežava organizam i daje nogama magičnu lakoću.

Ostale masaže

Manuelna masaža u kombinaciji sa mioterapijom

Manuelna masaža u kombinaciji sa mioterapijom je ručna-kompresivna tehnika koja će vam pomoći da se oslobodite mišićnog bola. To je najefikasniji način oslobađanja od bolnih čvorića, kvržica (miogeloza – triger tačaka) i prenapregnutosti mišića leđa, vrata i sedalnog dela.

Hronični mišićno-skeletni bol obuhvata mnoga stanja uključujući povrede, fibromijalgiju, miofascijalni bolni sindrom, tenzione glavobolje, bol u leđima… Miofascijalni bol je veoma čest bolni sindrom. Bol karakteriše postojanje tačaka koje spontano stvaraju bol, ili je u pitanju prenesen bol i parcijalni mišićni spazam.

Triger tačka predstavlja lokalizovano polje ili tačku izražene osetljivosti (bola) u mišiću. Postoji više tipova triger tačaka: aktivne, latentne, akutne i hronične.

Sportska masaža

Sportska masaža je namenjena kako sportistima, tako i rekreativcima. Primarni cilj je ubrzati oporavak mišića, sprečiti povrede i povećati sportske mogućnosti.

Pod dejstvom ove masaže, opušta se periferni nervni sistem, poboljšava se prokrvljenost mišića, a telo je spremnije za napor koji sledi. Takođe, povećava se obima pokreta i ubrzava se proces otklanjanja mlečne kiseline koje su nastale prilikom mišićnog rada.

Da li je tretman preporučen i za muškarce?

Da, naravno!

Cenovnik masaža

Pogledajte Cenovnik tretmana, pronađite vrstu masaže koja vam odgovara.
Pozovite nas i proverite trenutnu promo cenu!

Zakažite masažu: relaks, sportska, antistres, terapeutska

Zakazivanje tretmana pojedinacno

Unesite željeni termin tretmana i svoje kontakt podatke:

NAPOMENA: Imajte u vidu da je naše radno vreme radnim danima 12.00-21.00 i subotom 12.00-17.00. Takođe, ukoliko je vaš željeni termin popunjen, obavestićemo vas odmah po prijemu poruke.

(*sva polja su obavezna)

Unošenjem kontakt podataka i klikom na ZAKAŽITE prihvatate našu Politiku privatnosti