Dobro je ono
što budi telo

Leđa, noge, ruke, lice, vrat, dekolte...
svuda gde treba
Besplatne konsultacije

Besplatne
konsultacije
digitalno ili uživo

Zakazivanje tretmana

Zakazivanje
tretmana

odmah rezervišite

Regija koja se tretira:
Telo / Lice / Dekolte

Problemi koje rešava:
Napetost mišića. Bol i ukočenost leđa, ramena i vrata. Opšti zamor organizma. Poremećaj u cirkulaciji limfe. Sindrom umornih, teških i otečenih nogu.

Rezultati tretmana:
Smanjena napetost mišića. Smanjena ukočenost leđa, ramena i vrata. Osećaj lakoće i opuštenosti. Poboljšana funkcija limfnog sistema. Ublažen osećaj umornih, teških i otečenih nogu.

Uređaj koji se koristi:
/

Preporučena sezona:
Tokom cele godine

Periodi tretmana:
Povremeno

Ostale masaže: lice, relaks, sportska, antistres, terapeutska, ručna limfna drenaža

Ponuda ostalih masaža namenjena je svim vašim delovima tela koji zaslužuju da budu opušteni. Obuhvata sledeće: Relaks masažu, Terapeutsku masažu leđa, Antistres masažu, Sportsku masažu, Masažu lica, vrata i dekoltea, Ručnu limfnu drenažu.

Ostale masaže
Ostale masaže
Ostale masaže

Relaks masaža

Relaks masaža je blago i prijatno rešenje kada poželite da se oslobodite stresa, premora, hroničnog umora ili anksioznosti. Odličan je izbor za opuštanje organizma i za podizanje opšteg zdravstvenog stanja.

Poboljšava perifernu cirkulaciju, tonus i izgled kože, i smanjuje napetost mišića.

Na vama je da se opredelite za relaks masažu celog tela ili pak za parcijalnu relaks masažu pojedinih delova tela (nogu, stopala, leđa, ruku, abdomena, grudnog koša, vrata i lica).

Terapeutska masaža leđa

Terapeutska masaža leđa sastoji se od pokreta koji su prilagođeni bolnim senzacijama i problemima svakog pacijenta. Terapeut ciljanim pokretima prodire dublje u mišićno tkivo i na taj način delujuje na bolno ili napeto mesto.

Cirkulacija postaje bolja, mišići leđa i vrata se opuštaju, upalna i bolna stanja se saniraju, bolovi u leđima, glavobolje i nervoza se redukuju.

Veoma je delotvorna kod osoba koje zbog prirode posla provode dosta vremena ispred računara, pa osećaju ukočenost vrata i ramena. Ima blagotvorno dejstvo na ceo organizam jer otklanja sve blokade i nakupljeni stres u telu.

Relaks masaža
Relaks masaža

Antistres masaža

Antistres masaža predstavlja kombinaciju terapeutske i relaks masaže. Na ovaj način se znatno smanjuje nivo kortizola, hormona stresa, što izrazito utiče na smanjenje napetosti i nervoze. Dovodi organizam u prirodni balans i oslobađa telo od bolova u mišićima i zglobovima.

Organizam se dovodi u prirodni balans i telo se oslobađa od bolova u mišićima i zglobovima. Povećava se gipkost kože i tela, imunitet organizma, cirkulacija krvi i limfe.

Akcenat je na leđima i vratnom delu kičme. Za ovu masažu koriste se posebna antistres ulja koja imaju efekat aromaterapije, jer putem čula mirisa utiču na centralni nervni sistem u smislu opuštanja i relaksacije.

Sportska masaža

Sportska masaža je namenjena kako sportistima, tako i rekreativcima. Primarni cilj je ubrzati oporavak mišića, sprečiti povrede i povećati sportske mogućnosti.

Pod dejstvom ove masaže, opušta se periferni nervni sistem, poboljšava se prokrvljenost mišića, a telo je spremnije za napor koji sledi. Takođe, povećava se obima pokreta i ubrzava se proces otklanjanja mlečne kiseline koje su nastale prilikom mišićnog rada.

masaža lice

Masaža lica, vrata i dekoltea

Masaža lica, vrata i dekoltea rešava probleme umorne i beživotne kože, sa borama i oslabljenim tonusom. Rezultati tretmana su drenaža i pokretanja cirkulacije, smanjenje i preveniranje nastanka pušačkih i nazolabijalna bora, gubitak podbradka i pospešivanje punoće i čvrstoće obraza, podizanje kapaka i obrva, smanjenje podočnjaka, zategnuta i blistava koža.

Veliki je broj mišića na licu i vratu koji tokom života najčešće ostaju neaktivni. Ono što svaki mišić traži od nas jeste aktivnost. Od čak 57 mišića lica, ljudi uglavnom koriste samo 10% i to prilikom obroka. Ostali mišići, s obzirom na to da ostaju neaktivni, postupno počinju da slabe, mišićna vlakna se stanjuju i polako vremenom atrofiraju. Kao posledicu dobijamo opuštenu kožu. Tada se pojavljuju vrećice ispod očiju, podbradak, opušteni obrazi i kapci, oslabljen tonus.

Ono što mišiće lica razlikuje od mišića tela jeste to da su kraći i tanji, što im omogućava da vrlo brzo reaguju na vežbe, i što govori da ih vrlo brzo možemo ojačati. Sloj potkožnog tkiva je dosta tanji u odnosu na druge delove tela, što nam pomaže da lakše upravljamo mišićima lica.

Ručna limfna drenaža

Ručna limfna drenaža je manuelna terapijska masaža za eliminisanje viška tečnosti i toksina iz organizma kroz aktiviranje limfnih čvorova i stimulisanje protoka limfe.

Ručna limfna drenaža

Tretman podrazumeva posebne tehnike pritiska i gnječenja kojima se nagomilana tečnost potiskuje ka limfnim čvorovim i dalje, radi eliminisanja iz organizma.

Rezultati tretmana se ogledaju u uspostavljenom protoku limfe, redukovanom celilutu, poboljšanoj venskoj cirkulaciji, kao i u ublaženom ili eliminisanom osećaju umornih, teških i otečenih nogu. Dodatni efekat ovog tretmana je detoksikacija organizma, s obzirom da se ovom procedurom utiče na oslobađanje i eliminisanje toksina nakupljenih u organizmu.

U skladu sa vašim potrebama, na raspolaganju su vam ručna limfna drenaža celog tela ili parcijalna limfna drenaža pojedinih delova tela (ruku, nogu, leđa, abdomena).

Ručna limfna drenaža se ne preporučuje osobama sa proširenim venama i vidljivim kapilarima. Za takve klijente u ponudi je aparaturna BTL – Limfna drenaža.

Da li je tretman preporučen i za muškarce?

Da, naravno!

Cenovnik masaža

Pogledajte Cenovnik tretmana, pronađite vrstu masaže koja vam odgovara.
Pozovite nas i proverite trenutnu promo cenu!

Zakažite masažu: lice, relaks, sportska, antistres, terapeutska, limfna

Zakazivanje tretmana pojedinacno

Unesite željeni termin tretmana i svoje kontakt podatke:

NAPOMENA: Imajte u vidu da je naše radno vreme radnim danima 12.00-21.00 i subotom 12.00-17.00. Takođe, ukoliko je vaš željeni termin popunjen, obavestićemo vas odmah po prijemu poruke.

(*sva polja su obavezna)

Unošenjem kontakt podataka i klikom na ZAKAŽITE prihvatate našu Politiku privatnosti