Popularni tretmani lica i tela

Klijenti Antiaging centra „Lepo-Lepše“ imaju svoju listu Top10 najpopularnijih tretmana, jer najviše zakazuju sledeće tretmane:

Laserska epilacija

Laserska epilacija lica i tela

Glatko. Zauvek!

Tehnika trajnog uklanjanja neželjenih dlačica sa različitih regija lica i tela, diodnima laserima 755+808+1064 nm sa tri talasne dužine, na veoma jednostavan, brz i bezbolan način.

VIŠE


Higijenski tretman lica

Higijenski tretman čišćenja lica

Prvi korak do negovanog lica

Površinsko i dubinsko čišćenje kože od mitisera, nečistoća i izumrlih ćelija, i regulisanje nivoa sebuma, kako bi vaše lice bilo pripremljeno za tretmane antiaginga ili nege bilo koje vrste.

VIŠE


Kriolipoliza

Kriolipoliza

Oblik – Obim = Osmeh

Program mršavljenja i preoblikovanja tela kroz redukciju masnih naslaga, zasnovan na intenzivnom hlađenju naslaga, kao inovativna, neinvazivna i bezbolna nehirurška metoda.

VIŠE


Arkana Bo2look tretman

Arkana – Bo2look + V Zone Therapy

Bore je oterao osmeh

Tretman je alternativa botoksu i mezonitima, zasnovan na upotrebi dva seruma, koji su inspirisani efektima popularnog botoksa za opuštanje mišića lica i efektom mezoniti za zatezanje kože lica i V zone. 

VIŠE


DermaOXY – Antiaging kiseonikom i serumima

DermaOXY – Antiaging kiseonikom i serumima

Neodoljivo svoja odoleva godinama

Nahranite svoju kožu, dubinski, najkvalitetnijim antiaging serimuma na bazi hijaluronske kiseline, peptida i vitamina, BEZ igle, i uz pomoć kiseonika. Originalna danska tehnologija i sinergija aparata i preparata rezultiraju u efikasnom smanjenju znakova starenja i usporavanju njihovog pojavljivanja.

VIŠE


GreePeel tretmani

Green Peel tretmani

Moć prirodne lepote

Organski biljni tretmani za probleme i negu za lice, vrat i dekolte, za obnavljanje kože, vitalniji ten i instant ulepšavanje. U ponudi su GREEN PEEL® Fresh Up, Energy i Classic tretman, kao i osvežavajući Hydra, Antiage i Rosacea Sensiderm tretmani, te Black Clearing, Detoks i Mela White.

VIŠE


Black Doll

Black Doll laserski tretman

Lepe kao lutke

Laserski tretman rejuvenacije kože koji kratko traje, a rezultati su vidljivi odmah! Umanjite nesavršenosti kože, redukujte pore, eliminišete nečistoće u vidu mitisera. Redukujte znakove starenja. Vaša koža će nakon tretmana izgladati sveže, zategnuto i čisto.

VIŠE


BTL tretman

Limfna drenaža

Da umor nestane

Terapijska metoda koja stimuliše tok limfe kroz organizam i eliminiše nakupljene toksine. Ne nosi rizik stvaranja podliva ili pucanja površinskih kapilara, kao što je slučaj sa klasičnom manuelnom limfnom drenažom. Stoga se preporučuje osobama koje imaju osetljive površinske kapilare, sklone pucanju.

VIŠE


Uklanjanje tetovaža

Uklanjanje tetovaža

Tragovi prošlosti su prošlost

PicoSure Nd Yag laser je najefikasnije rešenje za skidanje neželjenih multikolornih i jednobojnih tetovaža. Deluje se isključivo na pigment, bez oštećenja okolnog tkiva. Pigment se razlaže u čestice koje resorbuje limfni sistem.

VIŠE


Arkana Neuro Gaba Nana Lift Therapy

ARKANA Advanced NEURO Skin Care tretmani

Neurokozmetika brine o emociji kože

Neinvanzivni tretmani za probleme i za negu. Naučno utemeljen pristup u tretiranju svake problematike na koži, uz sinergetsko delovanje tradicionalne i neurokozmetike. Maksimalne koncentracije aktivnih supstanci u preparatima, sa trenutno vidljivim rezultatima nakon svakog tretmana.

VIŠE