Za baršunasti ten

Piling lica za čistu i zdravu kožu
Besplatne konsultacije

Besplatne
konsultacije
digitalno ili uživo

Zakazivanje tretmana

Zakazivanje
tretmana

odmah rezervišite

Regija koja se tretira:
Lice

Problemi koje rešava:
Začepljene pore. Proširene pore. Siva i beživotna koža. Koža u procesu starenja. Dehidrirana koža. Koža oštećena od sunca.

Rezultati tretmana:
Umanjene proširene pore. Očišćene pore. Poboljšana tekstura kože. Ujednačen ten. Zategnuta, glatka i baršunasta koža. Prevencija i ublažavanje znakova starenja kože.

Uređaj koji se koristi:
Aparat za mikrodermoabraziju

Preporučena sezona:
Tokom cele godine

Periodi tretmana:
Povremeno, najbolje u serijama od 3-6 tretmana

Dijamantska mikrodermoabrazija

Poboljšava cirkulaciju, čisti lice, smanjuje proširene pore, redukuje fleke, fine linije i bore. Zasnovana je na upotrebi dijamantske sonde pomoću koje se uklanjaju mrtve ćelije epiderma sa površine kože.

Mikrodermoabrazija je tretman čiji je efekat odmah vidljiv i posle kojeg će vaša koža biti čista, sveža i blistava.

Nakon tretmana dijamantske mikrodermoabrazije, kozmetički preparati prodiru duboko kroz površinske slojeve dosežući do dermisa i ishranjujući ga, čime se povećava ćelijska aktivnost i unapređuje zdravlje i otpornost same kože koja je posle tretmana osvežena i lepa.

Apliciranjem najnovijih bustera koji nam stižu iz GREEN PEEL® i Dr. Schrammek familije za antiage, hidrataciju, hiperpigmentaciju ili ožiljke i zrelu kožu, dobija se prirodno hidrirana koža koja diše, poboljšana struktura kože, efekat zaglađivanja kože i smanjenje bora, posvetljivanje kože i osećaj čvrstoće i glatkosti.

Ovaj tretman predstavlja odličnu higijensku podlogu za tretmane hidratacije i podmlađivanja. Vakum sistem koji sadrži aparat, osim što uklanja odumrle ćelije, uklanja i nečistoće sa kože. Mikrodermoabrazija je tretman čiji je efekat odmah vidljiv i posle kojeg će vaša koža biti čista, sveža i blistava.

Kome je tretman dijamantska mikrodermoabrazija namenjen?

Dijamantska mikrodermoabrazija namenjena je kako za mlade, tako i za zrelije kože. U pitanju je mehaničko skidanje površinskih izumrlih slojeva kože uz pomoć sonde sa dijamantskom glavom i vakumom, kojom se uporedo vrši i vakum masaža, što doprinosi boljem čišćenju lica, kao i poboljšanju cirkulacije i limfne drenaže. Kada se tome dodaju posebno dizajnirani, prirodni GREEN PEEL® i Dr. Schrammek busteri za antiage, hidrataciju, hiperpigmentaciju ili ožiljke i zrelu kožu, utičemo aktivno na ove procese ili probleme na koži.

Da li su potrebne posebne pripreme pred tretman?

Svu neophodnu pripremu obavljamo neposredno pre tretmana.

Da li je tretman dijamantske mikrodermoabrazije bolan?

Procedura je bezbolna i na koži ne ostavlja nikakve nepoželjne tragove. Dijamantska mikrodermoabrazija je pogodna za svakoga, idealan tretman pred neki važan događaj, ne zahteva odsustvo sa posla ili vaših društvenih aktivnosti. Vaša koža je bez iritacije i crvenila, tako da odmah nakon tretmana možete nastaviti sa vašim svakodnevnim aktivnostima.

Kada su vidljivi prvi rezultati tretmana dijamantska mikrodermoabrazija?

Stanje kože je vidno bolje već posle prvog tretmana. Ten je ujednačen, a koža glatka i ružičasta.

Dijamantska mikrodermoabrazija

Koliko je tretmana dijamantske mikrodermoabrazije potrebno uraditi?

Broj optimalnih tretmana zavisi od tipa kože, a broj tretmana koji se preporučuje je u seriji od 3 do 6 tretmana, na svakih 7 do 10 dana.

Da li je potrebna neka post-tretmanska terapija?

Nakon tretmana koža je osetljiva na sunce pa se ne preporučuje sunčanje do 3 dana nakon tretmana, uz obavezno korišćenje zaštitnog faktora i hidratantne kreme i nakon ova 3 dana. Takođe, treba se tokom prva dva dana poštediti od intenzivnog vežbanja, jer znoj može da iziritira tretirani deo kože.

Kolika je dužina oporavka nakon tretmana dijamantska mikrodermoabrazija?

Tretman je neinvazivan te ne postoji vreme oporavka.

Koliko se često preporučuje ponavljanje dijamantske mikrodermoabrazije?

Za optimalan efekat treba sprovesti 3 do 6 tretmana, koji se rade jednom u 7-10 dana. Da bismo održavali lepotu kože, nakon svaka 3 meseca rade se novi tretmani.

Dijamantska mikrodermoabrazija
Dijamantska mikrodermoabrazija

Da li je tretman preporučen i za muškarce?

Da, naravno!

Cena dijamantske mikrodermoabrazije

U standardnoj ponudi, dijamantska mikrodermoabrazija već od
2.000 RSD.
Pogledajte kompletan Cenovnik tretmana.
Pozovite nas i proverite trenutnu promo cenu!

Uz tretman lica, dobijate i do 50% popusta za BTL i Body Shape tretmane tela.

Zakažite Dijamantska mikrodermoabrazija

Zakazivanje tretmana pojedinacno

Unesite željeni termin tretmana i svoje kontakt podatke:

NAPOMENA: Imajte u vidu da je naše radno vreme radnim danima 12.00-21.00 i subotom 12.00-17.00. Takođe, ukoliko je vaš željeni termin popunjen, obavestićemo vas odmah po prijemu poruke.

(*sva polja su obavezna)

Unošenjem kontakt podataka i klikom na ZAKAŽITE prihvatate našu Politiku privatnosti