Šok efekat svežine
i zdravog sjaja

Blistava fuzija 3 oblika vitamina C
Besplatne konsultacije

Besplatne
konsultacije
digitalno ili uživo

Zakazivanje tretmana

Zakazivanje
tretmana

odmah rezervišite

Regija koja se tretira:
Lice

Problemi koje rešava:
Problematika sive i umorne kože, posledice fotostarenja, posledice hormonalnog starenja, posledice štetnog delovanja zagađenja, neujednačen ten, crvenilo kože.

Rezultati tretmana:
Štiti kožu od fotostarenja i oksidativnog stresa, posvetljuje i ujednačava ten, osvežava i daje blistav sjaj, sužava pore i zaglađuje teksturu.

Uređaj koji se koristi:
Dermapen u jednom delu tretmana.

Preporučena sezona:
Tokom zimskih meseci

Periodi tretmana:
Serija od 5 do 10 tretmana, na svakih 10 do 14 dana

Arkana – C Fusion Glow Therapy

Arkana – C Fusion Glow Therapy tretman je inovacija neurokozmetike koja donosi najefikasniji učinak vitamina C za kožu umornog izgleda, zbog stresa i života u zagađenim sredinama. Obogaćen sa čak tri forme vitamina C i kurkuminom – prirodnim borcem protiv štetnih spoljnih uticaja, tretman štiti kožu od oksidativnog stresa, sprečava pojavu bora, štiti od UV zračenja, ujednačava ten, jača krvne sudove i redukuje crvenilo kože.

Arkana – C Fusion Glow Therapy tretman traje oko 60 minuta, uključujući pripremne aktivnosti u vidu čišćenja, odmašćivanja i zaštite kože pre tretmana, i podrazumeva četiri koraka:

1. Amber & Glycolic Exfoliator / Biostimulativni piling sa glikolnom i sukcinskom kiselinom
Ovaj piling kombinacija je glikolne i sukcinske kiseline dobijene iz ćilibara. Kreiran je sa ciljem da pokrene proces redermalizacije – oporavka dermisa, sloja kože u kome se odvijaju svi regenerativni procesi. Piling ima snažna antioksidativna dejstva i stimuliše produkciju kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Primarno je preporučen za kožu sa poremećenom hidrolipidnom ravnotežom, bledu i beživotnu kožu, kožu pušača i osoba izloženim smogu i UV radijaciji.

2. Fusion Glowe Shot / „Šok“ serum sa vitaminom C i kurkuminom
Serum kreiran da pruži „šok“ efekat osveženja i sjaja kože, te jačanje njenog imuniteta. Sadrži tri forme stabilnog vitamina C u ukupnoj koncentraciji od 21%. Zahvaljujući sintetisanju vitamin C u vektorske nosače obezbeđuje se njegovo postepeno otpuštanje kroz 48 sati. Dodatak vektorskog kurkumina pomaže zaglađivanje kože i sužavanje pora, dok Luminescine igra ulogu prirodnog faktora blistavosti kože. Serum je sterilan, pogodan za aplikovanje microneedling tehnikom, a maksimalne rezultate postiže u kombinaciji sa Amber & Glycolic pilingom.

3. Illuminating Algae Mask / Algatna maska sa ekstraktom bisera za ujednačavanje tena
Algatna maska sa ekstraktima bisera pospešuje efekat svakog tretmana, a posebno onih za negu kože neujednačenog tena ili umornog izgleda. Svoj doprinos daje u posvetljenju hiperpigmentacija različite vrste.

4. Fusion Glow Booster / Buster krema sa vitaminom C
Vitaminska infuzija za kožu sa efektom sjaja i blistavosti. Obogaćen stabilnim vitaminom C u čak tri forme i vektorskim kurkuminom momentalno daje sjaj koži i unapređuje ten. Uz dodatak prirodnih pojačivača sjaja, ekstrakta grejpa i ulja šipka sa ovim proizvodom postići ćete momentalni efekat „dodira zlata“ na koži. Uz dodatnu funkciju zaštite od UV i plavog zračenja kao i štetnog uticaja smoga, ovaj booster učiniće za kožu mnogo više nego što možete očekivati od kreme.

Arkana C-fusion glow proizvodi
C-Fusion Glow Illuminator

Kome je namenjen Arkana – C Fusion Glow Therapy tretman?

Tretman je namenjen svima koji pate od sive i umorne kože, kod posledica fotostarenja ili hormonalnog starenja, kod posledica štetnog delovanja zagađenja i stresa, kao i kod neujednačenog tena i prisutnog crvenila kože.

Da li su potrebne posebne pripreme pred tretman?

Nisu potrebne nikakve posebne pripreme za tretman.

Koliko je tretmana potrebno uraditi?

Arkana – C Fusion Glow Therapy se radi u seriji od 5 do 10 tretmana, na svakih 10 do 14 dana, uz preporuku upotrebe preparata za kućnu negu koji pomažu u postizanju boljih i dugotrajnijih rezultata.

Kada su vidljivi prvi rezultati Arkana – C Fusion Glow Therapy tretmana?

Efekti tretmana su vidljivi odmah, a kako aplikovani serumi rade unutar kože, efekti s vremenom postaju sve vidljiviji.

Arkana C-Fusion glow
Arkana C-fusion proizvodi

Da li je potrebna neka post-tretmanska terapija nakon tretmana?

Ne

Kolika je dužina oporavka nakon tretmana?

Ne postoji potreba za bilo kakvim oporavkom.

Koliko se često preporučuje ponavljanje Arkana – C Fusion Glow Therapy tretmana?

Serije tretmana, ponavljati povremeno, po potrebi.

Da li se Arkana – C Fusion Glow Therapy tretman može kombinovati sa nekim drugim tretmanom da bi se postigao bolji efekat?

ARKANA Advanced NEURO Skin Care kozmetika se odlično kombinuje sa skoro svim poznatim tretmanima za lice, a svakako preporučujemo i upotrebu preparata za kućnu negu iz Arkana kozmetičke linije, radi postizanja boljih rezultata.

Da li je tretman preporučen i za muškarce?

Da, naravno!

Cena Arkana – C Fusion Glow Therapy tretmana

U standardnoj ponudi, C Fusion Glow Therapy košta
6.000 RSD.

Pogledajte kompletan Cenovnik tretmana.
Pozovite nas i proverite trenutnu promo cenu!

Uz tretman lica, dobijate i do 50% popusta za BTL i Body Shape tretmane tela.

Zakažite tretman
Arkana – C Fusion Glow Therapy

Zakazivanje tretmana pojedinacno

Unesite željeni termin tretmana i svoje kontakt podatke:

NAPOMENA: Imajte u vidu da je naše radno vreme radnim danima 12.00-21.00 i subotom 12.00-17.00. Takođe, ukoliko je vaš željeni termin popunjen, obavestićemo vas odmah po prijemu poruke.

(*sva polja su obavezna)

Unošenjem kontakt podataka i klikom na ZAKAŽITE prihvatate našu Politiku privatnosti