Program za zdravije i
oblikovanije telo

Personalna dijeta uz antiaging tretmane
Besplatne konsultacije

Besplatne
konsultacije
digitalno ili uživo

Zakazivanje tretmana

Zakazivanje
tretmana

odmah rezervišite

Regija kojoj je program namenjen:
Telo kao krajnji ishod, a u stvari promena svesti o ishrani.

Problemi koje rešava:
Regulacija telesne težine (smanjenje ili zdravo povećanje), kao i unapređivanje zdravlja.

Rezultati programa:
Zavise od početnog stanja. Gubitak do 5 kg mesečno.

Uređaj koji se koristi:

Preporučena sezona:
Tokom cele godine

Trajanje programa:
Plan ishrane tokom 4 nedelje

Individualni plan ishrane i saveti nutricioniste

Individualni plan ishrane se kreira prema ličnim potrebama, sa ciljem postizanja zdravih navika u ishrani. Program počinje uzimanjem anamneze klijenta, merenjem i analizom telesnog sastava, a potom slede predlog ishrane za mesec dana sa jelovnikom i receptima, kao i predlog promena navika u odnosu na početno stanje. Predviđene su i redovne konsultacije sa nutricionistom, a program vodi mr Dajana Švraka Milutinović, kao deo celovite ponude uz antiaging tretmane.

Dajana Švraka Milutinović magistra je farmacije, master ishrane i suplementacije, autorka je i vlasnica brenda Dashinasuperhrana, namenjenog razvoju zdravog životnog stila i prevenciji putem izbalansirane ishrane. Posvećena je nauci i ishrani, sa misijom razvoja originalnog naučnog doprinosa kroz nutritivne modifikacije u novom terapijskom pristupu u tretmanu infertiliteta.

Jedan je od retkih mastera ishrane i suplementacije u Srbiji i regionu, sa posebnom naučnom i praktičnom ekspertizom u sledećim oblastima: Osnove pravilne ishrane i suplementacije, Planiranje ishrane sa dijetetikom, Principi sportske ishrane i suplementacije, Principi ishrane i suplementacije posebnih grupa, Uloga i značaj dijetetskih suplemenata, Ishrana od istraživanja do preporuka, kao i Dijetoterapija. Sopstveni originalni naučni doprinos Dajana je dala upravo u oblasti lečenja steriliteta pravilnom ishranom.

Svoja praktična znanja i veštine razvijala je i kao višegodišnji stručni saradnik u farmaceutskoj kompaniji „Hemofarm“, zalažući se za razvoj svesti opšte populacije o značaju kreiranja zdravih navika i stila života baziranog na prevenciji. Takođe, uspešno se bavila i razvojem ljudskih potencijala kroz treninge i koučing u poslovnom i korporativnom okruženju.

Dajana je danas jedan od vodećih stručnih konsultanata za terapijsku i zdravu ishranu, ali i konsultant u kontinuiranom razvoju karijere medicinskih i farmaceutskih profila.

Plan ishrane
zdrava hrana
Dasina hrana

Kome je namenjen program individualnog plana ishrane?

Namenjen je zdravim osobama, kao i osobama posebnih grupa (trudnice, dojilje, različita oboljenja). Plan se osmišljava za regulaciju telesne težine (smanjenje ili zdravo povećanje), kao i unapređivanje zdravlja.

Šta obuhvata program personalne dijete?

Ishrana ne treba da bude jednolična niti nezdrava, baš kao što ni priprema obroka ne treba da predstavlja opterećenje. Individualni plan predstavlja program ishrane od 4 nedelje, koji je formiran isključivo po vašoj meri, prilagođen vašim potrebama, vašem organizmu, vremenu i ukusima. Za svačiji ukus postoji određena ishrana uz koju ćete uživati u svakom zalogaju obroka. Ovaj program nije samo plan ishrane, već vaš plan promena ka zdravijim navikama!

Da li su potrebne posebne pripreme pre početka programa?

Nisu. Potrebna je samo dobra volja za pozitivne promene u ishrani.

Koliko traje program?

Za izradu individualnog plana ishrane, nakon prvog susreta sa nutricionistom, potrebno je 3 do 5 radnih dana. U periodu od mesec dana, tokom sprovođenja plana, poželjna je skoro svakodnevna konsultacija (minimalno 3 puta nedeljno), kako bismo pratili rezultate i ukoliko postoji potreba, korigovali plan.

Dajana - individualni plan ishrane
Dajana - individualni plan ishrane
Dajana - individualni plan ishrane

Kada su vidljivi prvi rezultati personalne dijete?

Zavisno od početnog stanja i telesnih karakteristika, kao i upornosti i poštovanju plana ishrane, može se očekivati gubitak do 5 kg telesne težine mesečno.

Da li se program individualnog plana ishrane može kombinovati sa nekim drugim tretmanima da bi se postigao bolji efekat?

Zavisno od telesnih karakteristika, tokom konsultacija biće vam preporučeni antiaging tretmani kojima se pospešuju procesi mršavljenja i oblikovanja tela u željenim regijama.

Da li je program preporučen i za muškarce?

Da, naravno!

Cena programa individualnog plana ishrane

U standardnoj ponudi, program individualnog plana ishrane košta
18.000 RSD.

Opcija samo za konsultacije o individualnoj ishrani, sa savetima o namirnicama (koje ubaciti, a koje izbaciti), ali bez izrade mesečnog plana ishrane, košta 11.000 RSD.

Pogledajte kompletan Cenovnik tretmana.
Pozovite nas i proverite trenutnu promo cenu!

Zakažite
Individualni plan ishrane i saveti nutricioniste

Zakazivanje tretmana pojedinacno

Unesite željeni termin tretmana i svoje kontakt podatke:

NAPOMENA: Imajte u vidu da je naše radno vreme radnim danima 12.00-21.00 i subotom 12.00-17.00. Takođe, ukoliko je vaš željeni termin popunjen, obavestićemo vas odmah po prijemu poruke.

(*sva polja su obavezna)

Unošenjem kontakt podataka i klikom na ZAKAŽITE prihvatate našu Politiku privatnosti