Pristupačnost, prostranost, privatnost, udobnost, ljubaznost, mir… sve ovo opisuje šta vas čeka u Antiaging centru „Lepo-Lepše“. Smatramo da je važan i tretman klijenata pre tretmana koji su odabrali. Ali, pređimo na činjenice.

I pre nego što zakažete tretman u Antiaging centru „Lepo-Lepše“, možete da dobijete besplatne konsultacije, preko naših brojnih digitalnih kanala komunikacije ili posetom u našem prostoru. Na veb-sajtu imate detaljne informacije o svim tretmanima. Kada se odlučite za nas, imate online zakazivanje tretmana, a isto možete da uradite i putem bilo kog drugog načina opisanog na strani Kontakt.

Lako dostupna lokacija

Nalazimo se na jednoj od najlepših lokacija na Banovom brdu, do koje se brzo i lako stiže iz svih delova Beograda. Za mame sa decom, na 100 m od Salona se nalazi dečja igraonica, gde mogu da ostave svoje mališane dok su na tretmanu. Parkiralište „Čukarica“ je isto na 100 m, a ima i besplatnih parking mesta u okolnim ulicama koje nisu zonirane. Do nas možete lako da stignete i javnim prevozom, nekom od brojnih linija koje prolaze preko Banovog brda.

enterijer salona Lepo Lepše

A kako izgleda naš prostor, možete da vidite u Virtuelnoj turi, kroz njegov prikaz s pogledom od 360 stepeni, kao i u Foto galeriji. U prostranom ulaznom holu sačekaće vas recepcija, sa udobnom čekaonicom, sredstvima za dezinfekciju, osveženjem i ambijentalnom muzikom. U ovom delu su i toalet, terasa i čajna kuhinja. Dobićete kaljače za navlačenje preko obuće za ulazak u prostorije za tretmane. Popunićete Anketni list, ako prvi put dolazite. Besplatan Wi-Fi se podrazumeva.

Cenimo vašu privatnost

Prostorije za tretmane pružaju potpunu privatnost našim klijentima. U svakoj od njih ćete bi samo vi i terapeut, iza zatvorenih vrata. Nema zvukova i kretanja koja mogu da vas ometaju, ne morate da silom slušate tuđe razgovore dok ste na tretmanu. Sa terapeutom sami uspostavljate komunikaciju u meri koja vam odgovara.

enterijer salona Lepo Lepše

Terapeut će, pre početka tretmana, uvek da vas informiše o svim bitnih činjenicama, o toku tretmana i post-tretmanskim senzacijama, i odgovoriće na sva vaša pitanja i nedoumice. Radimo isključivo sa materijalima koji su za jednokratnu upotrebu, jer higijena je na prvom mestu. Nakon završenog tretmana možete da predahnete u ulaznom holu, gde ćete dobiti i fiskalni račun. Tu možete i da zakažete nove tretmane i dobijete potrebne informacije.

Ukratko, trudimo se da vodimo računa o svim aspektima pre, u toku i nakon tretmana, kako bi vaše zadovoljstvo bilo potpuno. Da ne zaboravimo… naše klijentkinje i klijenti su veoma fin svet, jer slični se sličnima raduju.