Filmska verzija reklame za epilaciju mogla bi da glasi ovako: „Nakon neuspeha vaših filmova ’Depilator 1’ i ’Depilator 2’, ne budite tužni, jer uskoro se na vašim licima i telima prikazuje novi filmski mega hit: E P I L A T O R – Glatko. Zauvek!“

I zaista, koliko puta ste se zapitale u kom momentu je najpametnije pripremiti svoju bikini zonu za bazen, odlazak na more i slične situacije?

Ako uradite depilaciju par dana pre, dlačice će verovatno već biti vidljive tada kad vam to ne treba. Ako se obrijete dan pre, rizikujete pojavu prištića, gnojanica, crvenila…

Da ne pričamo o neplaniranim odlascima u spa ili na bazen, koje ćete možda preskočiti jer niste pripremljene. A koliko puta ste se iznervirale zbog uraslih dlačica?

Laserska epilacija – najveći neprijatelj dlačica!

Zato vas pozivamo da uz pomoć naših diodnih lasera 755+808+1064 nm za epilaciju sa tri talasne dužine budete deo filma „Zbogom dlakavosti!“ i konačno završite dosadne depilacijske reprize.

U novoj filmskoj priči o laserskoj epilaciji, u glavnim ulogama su Nausnice, Pazuh, Noge, Prepone i Intima, a u sporednim ulogama nastupaju Zulufi, Gluteus, Brada, Podbradak, Podlaktica, Stomak i Leđa.

Desetak dana posle prve epilacije, dlačice će same početi da otpadaju, a posle dva tretmana rešićete se nekih 80% maljavosti. Olakšanje koje će vaš život učiniti mnogo ugodnijim. Samo je potrebno malo planiranja pre nego što krenete sa setom tretmana, a onda možete prestati da se brinete.

Laserska epilacija ne nosi sa sobom nikakve nus pojave, nije neugodna, niti bolna, a uz ugodnu čašicu razgovora, vreme u našem Antiaging centru će proleteti, a da nećete ni primetiti.

Cene i paketi laserskih epilacija

U standardnoj ponudi, tretman laserske epilacije košta od 1.300 RSD po regiji. Pogledajte kompletan Cenovnik tretmana. Pozovite nas i proverite trenutnu promo cenu!

PAKET EPILACIJE 1

  • Za 6 tretmana laserske epilacije bilo koje regije (osim intime i prepona)
  • 6+2 GRATIS

PAKET EPILACIJE 2

  • Za 5 tretmana laserske epilacije intime ili prepona
  • 5+3 GRATIS

Tretmani su preporučeni i za muškarce, izuzev laserske epilacije prepona i intime. Zato vam predlažemo i promo ponudu Zakažite zajedno, sa kojom imate popust od 10%.

Saznajte sve o tretmanu na veb-strani Laserska epilacija.