Zovu ga i „Piling bez pilinga“. On za sebe kaže da je „Instant glou za specijalne prilike“. A u stvarnosti je revitalizacija za savršen ten i rešenje za pigmentaciju, sitne bore, aknoznu i opuštenu kožu.

Evo šta o njemu kaže gospođa Sonja Babić – Lythgoe, direktorka „Lepo-Lepše“, iz ličnog iskustva:

Moj slučaj: za 3 nedelje treba da idem na poslovno putovanje. Bitno putovanje. Treba da izgledam sveže 🙂 Što pre. Odmah! I da nema ljuštenja kože, ako može?
Ovaj put sam se odlučila za 3 PRX-T33 tretmana (zato ih i imamo u ponudi kao 2+1 gratis), po jedan svake nedelje, taman da budem spremna.

Ne ljuštim se, a može i u bilo koje doba godine

Važno mi je što sam, odmah posle tretmana, mogla da nastavim sa svojim dnevnim obavezama, dok je PRX radio svoj posao – iznutra. Kod ovog tretmana se rezultati akumuliraju, što nam je svima veoma važno, a ja sam se dodatno oduševila efektima preparata za kućnu negu koje sam nastavila da koristim posle serije tretmana.

I dalje koristim WiQo kremu za lice koja je jednostavno savršena, a poklonila sam je i kumi za rođendan. Njena koža takođe obožava ovu kremu 🙂

Moja koža diše, očišćena je, nahranjena je, a ten je ujednačen i svetao, flekice su nestale, a i drugarice mi kažu da je razlika veoma uočljiva.

Ne boli, tretman kratko traje, a rezultati su očigledni, i kao što rekoh – dugoročni. 

Srećom sam u situaciji da konstantno mogu da vodim računa o svom licu i telu. I zaključak je samo jedan – koža traži stalnu negu, i sve što uradite za svoju kožu, vratiće vam se višestruko. 

Svaka koža je priča za sebe. Konsultujte se sa našim estetičarima iz „Lepo–Lepše“ i oni će vam pomoći da napravite plan kako da postignete najbolje rezultate.

Cena hemijskog pilinga

U standardnoj ponudi, tretman hemijskog pilinga košta 6.000 RSD, uz akcijsku ponudu 2+1 GRATIS, što znači da 3 tretmana dobijate za 12.000 RSD.

Pogledajte kompletan Cenovnik tretmana. Pozovite nas i proverite trenutnu promo cenu!

Tretmani su preporučeni i za muškarce, zato vam predlažemo i promo ponudu „Zakažite zajedno“, sa kojom imate popust od 10%.

Saznajte sve o tretmanu na veb-strani Hemijski piling PRX-T33.