Naš blog odeljak na novom veb-sajtu objavljivaće povremeno i utiske klijenata Antiaging centra „Lepo-Lepše“, koji su bili dovoljno inspirisani da napišu kako su doživeli naše tretmane.

Ovog puta predstavljamo porodicu Kadribašić, koji decenijama žive u SAD – roditelji na Floridi, a odrasla deca u Kaliforniji. Nakon posete zavičaju u Bosni i Hercegovini, došli su na produženi turistički vikend u Beograd početkom avgusta.

Kozmetički turizam u Beogradu

To je bila prilika da isprobaju i kozmetički turizam – jednog subotnjeg popodneva posetili su „Lepo-Lepše“. Evo šta o tome kaže gospođa Dubravka Kadribašić:

Odlazak u prostorije Salona „Lepo-Lepše“ podsjeća me na onu staru reklamu „Dođite da se dogovorimo“. Tamo se stvarno može dogovoriti pristup ljepoti na način kakav vama odgovara. Počnimo od vremena. Pošto je opuštanje sastavni dio svakog tretmana, bitno je da dođete kada imate dovoljno vremena. Osoblje ovog antiging centra će se svakako potruditi da vam izađe u susret.

Onda, pristup samom tretmanu: dok vam neki saloni neće dozvoliti da započinjete tretman dok se ne obavežete na nekoliko dolazaka, „Lepo-Lepše“ vam pruža priliku da dođete i probate kako vam tretman odgovara. Oni znaju da se samo zadovoljna mušterija vraća, a u našem slučaju, kao turistima u Beogradu, znali su da mi baš i nismo u prilici da postanemo redovni klijenti. Svejedno, dozvolili su da obavimo samo taj jedan tretman, čak i kada je riječ o laserskoj epilaciji kod koje je potrebno više tretmana da bi se došlo do vidljivog rezultata.

Naravno, tu je i fleksibilnost. Muž, kćerka i ja smo bili zakazani za tretmane, a sa nama je došao i naš sin. Kada je vidio kako se to sve lijepo odvija i kako smo mi zadovoljni, pitao je osoblje da i on ostane na tretmanu tog dana. Naravno, ostao je. Tako se uspješno završio naš porodični izlet u „Lepo-Lepše“.

Oaza mira, opuštajući tretman na putu do zdravlja i ljepote, čašica razgovora sa prijatnim osobljem a, ponekad, i vlasnicom, plus, naravno, i čaša osvježavajućeg pića koju će vam ponuditi, bilo je baš ono što nam je trebalo u ovim vrelim ljetnim danima. Kad se ponovo svi okupimo u Beogradu, dolazimo opet!

Porodica Kadribašić

Umesto zaključka

Za kraj ovog prvog blog posta naših klijenata, želimo da vas podsetimo šta su sve od pogodnosti u „Lepo-Lepše“ dobili Kadribašići:

Dobro došli u „Lepo-Lepše“, kao građani Beograda ili kao kozmetički turisti!