Muškarci imaju izbor da li da svakog dana „depiliraju“ svoje lice ili da brinu o uređenosti svoje brade. Ipak, postoje dlake, na drugim delovima tela, koje su čist višak, kojih žele da se zauvek reše. To se radi laserskom EPILACIJOM, dakle bez D na početku reči.

Mnogo češće nego što se to uobičajeno misli, i muškarci imaju potrebu da sa različitih delova svog tela uklone neželjenu maljavost. Dok neki to rade samo iz estetskih razloga, kod drugih su razlozi „tehničke“ prirode, jer ih neželjene dlake ometaju na razne načine. U oba slučaja, dobrodošli su u „Lepo-Lepše“ da to reše!

Kako uopšte izgleda ta muška epilacija?

Najpre, zaboravite na Mela Gibsona u filmskoj komediji „Šta žene žele“, jer on je tamo isprobavao DEpilaciju. Dakle, tretman epilacije nije bolan, osetićete samo blago peckanje, dok se laserom prelazi preko tela.

Za razliku od žena, muškarci u našoj ponudi mogu da biraju tretmane laserske epilacije za nausnice, zulufe, pazuh, bradu i podbradak, ramena, ruke, grudi, stomak, leđa i noge. Muškarcima NE radimo epilaciju intimnih delova tela i prepona.

Potrebno je da se uzdržite od uklanjanja neželjenih dlačica depilacijom 3-4 nedelje pre dolaska na prvi tretman epilacije. Za to vreme možete da koristite kreme za depilaciju ili brijač. Takođe, potrebno je da se koža ne sunča najmanje dve nedelje pre dolaska na epilaciju.

Prvo otpadanje dlačica primeti se već nakon 10-14 dana. Dlake će sporije rasti, biće tanje i proređenije. Tretmani se ponavljaju na svakih 7 do 8 nedelja, a potpuni efekat se postiže sa 4-8 tretmana, u zavisnosti od tipa kože i dlačica, kao i od regije koja se tretira. Tretmane nakon inicijalne serije, ponavljate po potrebi, i radi održavanja postignutog efekta, otprilike jednom godišnje.

epilacija za muškarce

Laserska epilacija muškaraca – Glatko. Zauvek!

Za muške ljubitelje tehnike, da kažemo da se koriste diodni laseri za epilaciju sa tri talasne dužine, 755+808+1064 nm. Ako vam ovi podaci ništa ne znače – ne brinite, oni su strah i trepet za dlake na pogrešnim mestima!

Za muške ljubitelje diskrecije, Salon se nalazi u mirnoj poslovno-stambenoj zgradi, a naše prostorije za tretmane pružaju potpunu privatnost klijentima, jer u svakoj od njih su samo klijent i terapeut, iza zatvorenih vrata.

Za muške ljubitelje detaljne informisanosti, želimo da ih uputimo na našu veb-stranu posvećenu laserskoj epilaciji ili im predlažemo da obave BESPLATNE konsultacije, preko mnogih dostupnih digitalnih kanala komunikacije.

Budite praktični … i aerodinamični!

Kažu da su muškarci sa uređenom geografijom svoje dlakavosti privlačniji savremenim ženama, jer pužaju utisak čistoće i negovanosti. Da li, pored svakodnevnog brijanja / trimovanja brade, želite da nepotrebno gubite vreme i na uređivanje drugih delova tela? Budite dlakavi samo tamo gde treba ili gde to želite!

Dobroj epilaciji ni dlaka ne smeta, a nekim zanimanjima dlake baš umeju da smetaju – gde god se nalazile. Zato se zauvek rešite dlaka koje vas ometaju da budete aerodinamični u sportu kojim se bavite… a i bolje ćete da izgledate na postoljima za uručivanje medalja.

U standardnoj ponudi, tretman laserske epilacije košta od 1.300 RSD po regiji. Pogledajte kompletan Cenovnik tretmana. Pozovite nas i proverite trenutnu promo cenu!

Sa PAKETOM EPILACIJE 1, za 6 tretmana laserske epilacije dobijate i 2 GRATIS. A možete da iskoristite i promo ponudu Zakažite zajedno, sa kojom imate popust od 10%.