Osmisli smo dva nova paketa tretmana tela, za mlade mame sa decom do 4 godine, a koje ne doje. Mlade majke imaju određena ograničenja koje tretmane smeju da koriste.

U Antiaging centru „Lepo-Lepše“ trudimo se da našim klijentkinjama, za svaki od željenih tretmana, ukažimo na eventualne kontraindikacije u određenim stanjima ženskog organizma. Trudnoća, porođaj, a potom i period dojenja deteta su situacije kada je ženama ograničeno kojim tretmanima mogu da se podvrgnu.

Naša društvena odgovornost kao kompanije inspirisala nas je da to pojasnimo našim postojećim i potencijalnim klijentkinjama. Zato najpre pogledajte video na tu temu, a u nastavku slede dodatna objašnjenja.

Odgovorno do lepote za mlade majke

Podržavamo roditeljstvo i mislimo da je materinstvo najlepši period života žene, iako svakako nije najlakši. Uživanje u odgajanju deteta zamenjuje uživanje u negovanju lepote, jer tada lepota nije prioritet.

Tokom trudnoće, nakon porođaja, i u periodu dojenja mnogi tretmani lica i tela nisu preporučljivi ili su potpuno zabranjeni. Prvih 6 do 12 meseci posle porođaja nije bezbedno raditi tretmane tela, što zbog tvrdog stomaka nakon porođaja, što zbog dijastaze koja je danas prilično česta, što zbog dojenja. U slučaju da klijentkinje insistiraju na tretmanu, posebno kriolipolize, u prvih 6 meseci posle porođaja, tražimo mišljenje lekara.

Zato savetujemo mlade mame: nemojte da radite bilo kakve tretmane lica i tela najmanje 6 meseci, a najbolje dok ne prođe dojenje.

Povoljno do lepote mladih mama

Nakon što su svoje telo, lice i lepotu potpuno posvetile, tačnije – podredile, rađanju i negovanju bebe, mlade majke sada zaslužuju da se opuste i urade po povoljnijoj ceni neke od tretmana.

U Antiaging centru „Lepo-Lepše“ imamo dva paketa tretmana tela za zatezanje stomaka i remodeliranje tela, po povoljnijoj ceni. To je upravo ono što treba mladim mamama, sa decom do četiri godine, a koje su prestale da ih doje:

PAKET ZA MLADE MAME 1 (Zatezanje stomaka)

Umesto 20.400 RSD, košta 15.000 RSD.

POKLON: Green Peel Hydra / Antiage / Rosacea Sensiderm (košta 6.000 RSD)

PAKET ZA MLADE MAME 2 (Remodeliranje tela)

Umesto 40.000 RSD, košta 25.000 RSD.

POKLON: Green Peel Hydra / Antiage / Rosacea Sensiderm (košta 6.000 RSD)

Kao što vidite, nismo zaboravili na vaše lice. Uz ove tretmane tela poklanjamo vam prirodan, osvežavajući Green Peel Hydra / Antiage / Rosacea Sensiderm tretman za lice, prema tipu i stanju vaše kože. Sve promene kroz koje prolazite svakako utiču i na vaše lice, koje nekako, zbog fokusa na telo, prolazi neprimećeno. Zato smo mi tu, da pomognemo i u delu koji vam se ne čini urgentnim.

Da biste zakazale ove pakete tretmana po povoljnijoj ceni, dovoljno je samo da na bilo način dokažete da vaše dete ima manje od 4 godine.

… i ostale pogodnosti za mame sa decom

Kad dete dovoljno poraste, a dođe trenutak da mama uradi nešto i za svoju lepotu, dolazak sa detetom u Antiaging centar „Lepo-Lepše“ ne mora da bude problem.

Opušteni dolazak sa detetom podrazumeva:

  • na 100 m od Salona imate Parkiralište;
  • na 100 m od Salona je i dečija igraonica, za veću decu;
  • ako dete ima više od 4 godine, dođite s njim u Salon, čekaju ga bojanke i bojice, da se druže sa nama dok je mama na tretmanu.

Nastavićemo da osluškujemo vaše potrebe i da pružamo to što vam je potrebno, jer mi smo tu zbog vas i vašeg zadovoljstva. I znamo kako ste izabrali baš „Lepo-Lepše“ za negu lepote?