Svako od nas je jedinstven sa svojim željama i potrebama, a i svaka ozbiljna kompanija se trudi da ima jedinstvenu ponudu koja prija njenim klijentima. Sažetak naše poslovne filozofije stao je u četiri reči: „Da ti se dopada(š)“.

Ova igra reči pogađa suštinu željenog finalnog rezultata nakon obavljenih tretmana u Antiaging centru „Lepo-Lepše“, jer ta kratka rečenica u sebi sadrži oba ugla dopadanja:

  • Da ti se dopada NEKO
  • Da, ti se dopadaš NEKOME

Naime, klijent najpre treba da se sam sebi dopadne, kako bi zračio samopouzdanjem da bi se dopadao i drugima. 

Ali, kako da se Antiaging centar „Lepo-Lepše“ dopadne VAMA?

Mislimo da je tajna u tome što se držimo poslovne filozofije – Da ti se dopada…

… što je sve na jednom mestu

… što koristimo neinvazivne tretmane

… što vam štedimo vreme, a i novac

… što brinemo o privatnosti i higijeni

… što smo dostupni na sve digitalne načine

O tome u nastavku govori gospođa Sonja Babić – Lythgoe, direktorka „Lepo-Lepše“.

Sonja Babic - Lythgoe

Tretmani kakvi treba da budu

Verujem da ste svi nekad bili u situaciji da posle iscrpljujućeg raspitivanja, traženja i testiranja salona, konačno nađete mesto za koje smatrate da ispunjava (skoro sva) vaša očekivanja. A onda dobijete odgovor da tu možete da uradite samo DVA tretmana od PET koji vas zanimaju. I šta sad? Ponovna potraga za drugim mestom, a već ste umorni od toga i gubite nadu da ćete pronaći to što vam treba.

I sama sam bila u toj situaciji više puta i takvo iskustvo me je ponukalo da pažljivo promislimo o ponudi tretmana kada smo suprug i ja osnivali Antiaging centar „Lepo-Lepše“. Zato smo razvili široku ponudu za lice i za telo, tretmane za negu i tretmane za rešavanje problema, ponudu kozmetike za kućnu negu… Namerno smo se odlučili za neinvanzivne tretmane – jer naši klijenti to žele, tretmane zasnovane na rešenjima iz prirode, kojoj svi mi pripadamo, te je ona sigurno najbolje rešenje za naše potrebe.

Mislili smo i o vremenu kojeg danas niko nema dovoljno. Stoga smo uveli opciju Kombo tretmana. Pored toga što štedi vreme, često takve kombinacije podrazumevaju neke popuste na jedan od ta dva tretmana.

Komunikacija kakva treba da bude

Naše besplatne konsultacije imaju za cilj da pomognu da zajedno dođemo do toga šta je najbolje za vaše lice ili telo, da zajednički napravimo dugoročniji plan nege, pošto se jedino tako mogu postići dugoročni i održivi rezultati.

Obezbedili smo vam punu privatnost tokom tretmana, samo vi i terapeut. Sigurna sam da ste više puta u životu morale slušati tuđe razgovore iza paravana, a potrebno je bilo samo 15 minuta tišine da se resetujete za ostatak dana. 

Pobrinuli smo se da obezbedimo brzo i lako zakazivanje putem različitih platformi, kao i da platite kako god vam odgovara.

Prijatno, čisto i udobno

Imamo razumevanje i za mame koje nemaju gde ostaviti dete, tako da često imamo posete divnih devojčica i dečaka koji nam ostavljaju crteže za uspomenu. Raduje nas što vole naše bombone, a bude tu ponešto i za poneti.

Ono što se kod nas podrazumeva, ali ipak vredi da se pomene je ultimativna higijena prostora, kvalitetna oprema koja se redovno servisira, kvalitetni materijali koje koristimo, i naravno, kvalitetno i nadasve ljubazno osoblje. 

Uvereni smo da dolazak u salon ne podrazumeva samo dobro urađen tretman, već i topao, ljudski, ali profesionalni pristup svakom klijentu, jer se relaks ne postiže samo relaks masažom, već i ugodnom atmosferom gde ćete se, bar na kratko, izmestiti iz svakodnevnice.

Nastavićemo da osluškujemo vaše potrebe i da pružamo to što vam je potrebno, jer mi smo tu zbog vas i vašeg zadovoljstva. I znamo kako ste izabrali baš „Lepo-Lepše“ za negu lepote?